Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Intimitetsangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Intimitetsangst

sep 18 2019 - 11:47
Jeg har time hos psykolog 24 SEP. Det er første gang jeg går til psykolog. Jeg trenger mennesker rundt meg, jeg innser jo det. Jeg er vansker med å velikholde vennskap. Har vanskelig for å slippe folk inn på meg. Hit, men ikke lenger! Det er en slags dobbelthet i det, jeg ønsker kontakt, men vil heller være sterk alene enn usikker sammen med noen. Det største problemet er intimitetsangsten min lager en beskyttelses atferd der jeg unngår det vanskelige situasjonene.
Avatar

Re: Intimitetsangst

sep 18 2019 - 21:20
Da er vi to... Klarer ikke å danne nære relasjoner. Jeg kan være sosial, og flørtete en kveld for eksempel, men utover det sier det som oftest stopp. Det trigger noe i meg som får meg til å føle at det krever noe av meg som jeg ikke har å gi. Har desverre ikke noe råd, fordi jeg vet ikke hva jeg skal gjøre selv.
Avatar

Re: Intimitetsangst

sep 23 2019 - 02:31
Takk Jeanine91 for fint svar. Jeg er redd for å være intim, relasjoner og prestasjonsangst. Har aldri hatt noen kjæreste. Jeg føler skam og er veldig alene med mitt problem. Jeg kan ikke snakke om det!
Avatar

Hei igjen

okt 15 2019 - 19:36
Hvordan gikk det på timen med psykologen? Fikk du noen svar?
Avatar

Jeg går ukentlig til psykolog

nov 24 2019 - 20:17
Timene har fungert greit, tror jeg ikke jeg har mye si enda om så veldig mye. Føler ukene går liver skurer og går uten store opp og nedturer. Jeg håper kan få løst noen problem. Jeg kan kanskje få svar på noe også!
Til forsiden