Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Intens redsel i sjela mi.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Intens redsel i sjela mi.

juni 27 2013 - 12:20
Er det noen andre som også er redde, nervøse, bekymra, engstelig for alt og alle hvert eneste sekund? Jeg er så redd at jeg skjelver innvendig og er helt sjelven. Jeg føler jeg har panikkangst konstant som aldri gir seg og smerten gjør så vondt at jeg føler jeg skal dø hvert sekund. Jeg har hatt det sånn hele livet mitt og jeg er 32 år og sliter fortsatt like mye som da jeg var barn. Føler det ikke er noe utvei i håpløsheten min. Jeg blir kvalt av å puste og hjertet dunker så fort og musklene verker siden jeg spenner meg sånn og jeg er kvalm av å gå rundt i intens redsel. Jeg er så ensom og ønsker meg ut av ensomheten men veien er så vanskelig for meg bare...
Avatar

...

juni 28 2013 - 14:03
Hei jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Men hos meg går det i perioder, noen ganger har jeg det som du beskriver og det er helt jævlig. så kommer det bedre perioder.

Har forsøkt mye, både medisiner og terapi. Det virker kanskje litt, men problemene er grunnleggende og lar seg ikke trylle bort. Antar jeg må lære meg å leve med ting. Ikke lett, men jeg forsøker.
Ønsker deg lykke til.
Avatar

Der er mye god hjelp å få

juni 29 2013 - 02:01
veit ikke hvilken hjelp du får i dag men psykolog kan gjøre underverker å kroppen kan få en god pause med medisiner.Opplever nok det samme jeg ,det er en trøst å se jeg er ikke aleine å kan diskutere det her på forumet.Har grusom uro i meg å bekymrer meg for alt å redd for å mistekontrollen å kroppen i full alarmmode.Det er er ikke så mye vi kan gjøre med desse tankene å bekymringene enn å ta dei slik dei er å når dem kommer, vi kaster vekk mye tid på meiningslause bekymringer som tar utrulog med energi.
Til forsiden