Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innleggelse?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innleggelse?

feb 24 2018 - 21:10
Hei.

Jeg sliter veldig med angst. Føler at det bare blir verre og verre, og nå i det siste har jeg tenkt at jeg ikke orker mer. Jeg har nesten konstant negative tanker, er kvalm, svimmel og føler meg elendig. Jeg sliter med å få sove. og trener for å få følelsene litt på avstand, selv om det ikke alltid hjelper. Jeg driver å trapper ned på antidepressiva for å slutte helt, men angsten har økt veldig. Jeg fikk heldigvis flyttet timen min hos fastlegen så jeg får time tidligere, men det er fortsatt over 1 uke til. Vet ikke hvordan jeg skal holde ut. Overalt er det ting som trigger angsten min. Jeg går til samtaler annenhver uke, men føler ikke at det hjelper noe. Noen ganger synes jeg faktisk at det blir verre fordi hun ikke forstår meg og ikke hjelper meg noe. Derfor lurer jeg på om jeg skal høre med fastlegen om jeg kan prøve innleggelse på DPS eller lignende. Jeg tenker det kan være verdt et forsøk, at det kan være greit å være på et sted hvor fokuset er på å bli bedre, hvor jeg kan få hjelp og har noen rundt meg hele tiden. Det jeg lurer på er om det er lang ventetid for å komme inn? Og er det vanskelig å komme inn? Jeg tror ikke jeg orker å ha det som dette så mye lenger.
Avatar

Dps

feb 26 2018 - 21:23
Jeg har vært innlagt flere ganger ved DPS og har bare gode erfaringet med det. Ofte tar det ikke lang tid å få plass. Tror jeg ventet på det lengste i to dager.. Men det kommer kanskje an på hvor akutt situasjonen er også, det er jeg usikker øø. Lykke til;)
Avatar

Økt angst

feb 26 2018 - 21:51
Det er nok fordi du trapper ned på medisinen at du har økt angst. Vet selv hvordan det er.
Du kan jo ringe om morgenen å få akutt time hos legen. Alle leger har akutt timer når du ringer når dem åpner.
Til forsiden