Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen enkle løsninger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen enkle løsninger

april 14 2020 - 17:42
Beklager at jeg jeg har antydet at det er enkle løsninger.Livet er ikke enkelt for noen og jeg er hverken psykolog eller psykiater.
Avatar

he he

april 24 2020 - 01:38
må bare si meg enig ;)
Avatar

Re: Ingen enkle løsninger

mai 3 2020 - 13:49
Ja, det finnes ingen enkle løsninger, men samtidig kan løsningene på en måte være mye enklere enn en selv og andre tror. Det er iallfall det jeg selv har oppdaget, når jeg først har funnet "løsningene". Man kan slite mange år med f.eks. sosial angst, slik at det føles ut som det er helt umulig å gjøre noe med det, men så kan man oppleve raskfremgang ved bruk av eksponeringsterapi. Eller at det å lese om reaksjonene en får etter traumer, kan hjelpe en til å forstå seg selv, og bare det at en forstår seg selv, så kan en få det mye bedre.

Dette er helt utfra egne erfaringer, og etter å slitt rundt i mange år på jakt etter løsninger, hvor jeg har snakka masse med folk og skrevet og alt mulig slikt.

Det jeg har tenkt, etter at jeg fant det som hjalp meg, er at det er så mye fokus på at folk har problemer, og at det blir snakka om folk som har angst osv., men at jeg syns det har vært veldig lite om folk som har kommet seg ut av ting. Det er jo fint at det er åpenhet om at man kan ha det dårlig, men samtidig så har det ikke hjulpet meg å vite at mange andre sliter og har det vondt. Da føltes det bare ut som ting bare går nedover og nedover, uten at noen har løsningene på det.

Så det er fint med "enkle" løsninger - og da tenker jeg ting som alle kan få til hvis de vil og går inn for det.
Til forsiden