Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

«Ikke-tilstede-i-kroppen-følelse»

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

«Ikke-tilstede-i-kroppen-følelse»

juni 26 2019 - 11:46
Angsten min er utrolig ille om dagen, men plages heldigvis ikke med mye angstsymptomer, men ett symptom blir jeg likevel ikke kvitt; En følelse av å ikke være tilstede i kroppen, en følelse av å sveve på utsiden av kroppen. Utrolig skremmende og ubehagelig, men aller verst når jeg er utendørs. Er dette farlig, eller hva skjer?
Avatar

Hei

juni 27 2019 - 23:06
Føler du uvirkelighet også.At verden og alt rundt er fremmed?
Avatar

Re: «Ikke-tilstede-i-kroppen-følelse»

juli 12 2019 - 20:38
hørt om dissosiativ lidelse? Jeg har det. Har ofte følelsen av å ikke være helt til stede. Er en måte for kroppen å koble ut på, når ting blir for mye. Så kan jo være en måte å "rømme" fra angsten din på?Har selv brukt dette som overlevelsesteknikk litt for mye, så jeg har det kronisk, og visste ikke at det var en greie før en psykolog nevnte det for meg flere år senere. Jeg føler meg mest til stede når jeg er ute i skogen, og minst til stede på kjøpesentre og butikker.
Avatar

Hei

juli 13 2019 - 01:19
Jeg føler meg fremmed overalt.føler ikke at naturen er annerledes.dissosiativ lidelse er slitsomt.
Avatar

Re: «Ikke-tilstede-i-kroppen-følelse»

juli 13 2019 - 08:45
Dette høres ut som stressymptomer, Banankaka. Når vi har angst så stresser vi oss opp. Det er vel neppe direkte farlig, men det vil nok bli bedre å være deg hvis du klarer å roe ned. Kanskje du kan finne ut av om de tingene du er redd for virkelig er noe å engste seg for, har du noen du kan snakke med? Hvis ikke, så kan du ringe 116 123, håper de kan hjelpe deg i å finne ut hvordan du best kan roe ned angsten. Ellers er meditasjonsteknikker egnet til å roe seg ned med. Eller gjøre noe gøy som distraherer deg fra angsten.
Til forsiden