Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ikke møtt til eksamen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ikke møtt til eksamen

mai 29 2019 - 09:02
Jeg er så skuffa over meg selv. I dag møtte jeg ikke opp til en av de obligatoriske skriftlige eksamene jeg må ha for å få vitnemål for videregående skole. Jeg går VG3. Eksamen må jeg ta opp igjen til høsten. Nå, 1 time etter jeg bestemte meg for å ikke dra føler jeg meg veldig nedstemt og engstelig. Det er en stor greie, og jeg holdt meg selv tilbake.
Grunnen for å ikke møte var at jeg følte meg overveldet av det vanskelige oppgavesettet i faget og fordi jeg tvilte på mine egne evner til å gjennomføre og få en bedre karakter enn 2. Jeg har lenge slitt med symptomer på angst og spesielt konsentrasjonsvansker og tretthet som gjør det vanskelig å følge med, og få vist hva jeg egentlig kan. For 3 år siden ble jeg diagnotisert med sosial angst, som trigger disse symptomene. Jeg kjenner meg mest ukomfortabel på skolen. Og nå vil jeg bare bli ferdig med videregående skole så jeg kan få en pause fra det jeg hater mest: å sitte i et klasserom.

Det jeg lurer på er om noen flere heller ikke har møtt opp til eksamen på grunn av sine psykiske vansker? Hva var grunnen? Og ordnet det seg til slutt? Hvordan var det å ta opp eksamen igjen?
Avatar

Hei

mai 31 2019 - 21:37
Jeg skjønner du er skuffet at ting gikk slik de gikk med eksamen og det er greit å være det og men det er ikke for sent uansett selv om du henger etter nå.er det måter man kan tilrettelegge det for deg.du burde pratet med skolen og fastlegen om dette.kanskje er det for sent nå men til neste gang bør du prate om noe kan gjøres?
Avatar

Takk for svar!

juni 5 2019 - 18:16
Hei mrsfreak1983:):)
Takk for svar og støtte! Jeg har fått det tilrettelagt på skolen gjennom fastlegen, og tar vanligvis prøver på eget rom uten noen andre tilstede. Nå må jeg bare være positiv til hvordan ting er nå.

Avatar

Hei

juni 5 2019 - 23:07
Det er bra du får det tilrettelagt og jeg tenker du må ta det som det kommer og huske at du prøver så godt du kan uansett.
Til forsiden