Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ikke kjenne seg selv igjen, erfaringer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ikke kjenne seg selv igjen, erfaringer?

feb 14 2019 - 02:34
Hei!

Pga lav selvfølelse, å stress, så klarte jeg og snurre meg inn i en psykose. Har ikke hallusinert, men; kjenner meg ikke igjen. Og det er så av og på. Ene øyeblikket så er det bra, plutselig så snur det. Jeg eier jo ikke kontroll på meg selv! Føler ikke alltid at jeg ser ut som meg selv heller.

Merker at jeg ER meg selv, det var jeg jo ikke før. Hadde sånn uvirkelighetsølelse, der alt så liksom SÅ klart ut, kjente ikke igjen omgivelser eller folk rundt meg. Det har blitt betraktelig bedre. Nå er det helst meg selv.

Merker at jeg er blitt "redd" meg selv på en måte. Sover endel, for å slippe meg selv. Sliter av og til med angst og uro.

Noen med erfaring innen dette? Terapauten kaller det psykose, der man "mister seg selv", for det har jo skjedd. Har jo vært en omvendt utgave av meg selv. Og hvordan vet man at man ikke er i en psykose lenger?
Til forsiden