Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor ??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor ??

feb 24 2014 - 19:19
I dette innlegget fra meg så handler det selvfølgelig om angsten, jeg veit snart ikke hvordan angst jeg skal sette på meg selv, jeg er redd for hjertesvikt og dødsangst.

I snart 2 år har jeg gått med denne angsten som sakte men sikkert kom krypende inn i meg etter at jeg fikk et par anfall med panikkangst.
Jeg er vell ennå litt på søken etter hva som har utløst angsten min men har vell konkludert med at utløsende orsak kanskje ligger i mye press og stress i det private over en lang tid og kanskje jobben, ? selv om jeg elsket min jobb..:)

Fortsatt så er jeg for angstsyk til at jeg kan fungere i jobben.
Jeg prøver meg litt med et par dg i uken ca annen hver uke.

Når man har gått i en slik boble som jeg befinner meg i og har vært i 2 år nå så kan man spørre seg selv hvor skal dette ende, skal man aldri få kontroll på angsten.?
Noen dager det siste halvåret så til egner seg man noe oppløftende perioder men så blir man satt på plass av angsten og utløsende orsaker kan være som for eksempel;

Stikk eller et ekstra hjerteslag.
Tåler ikke høre om noen som er falt død om med hjertestopp uansett hvor i verden dem no måtte bo, spesielt vanskelig hvis noen er yngre eller midt i livet. Da blir jeg veldig urolig og angstfull.
Kjenner mye på symptomer som nummenhet og prikking i hode armer og ansikte.
Muskelspenninger i nakke og bryst musklaturen, mye.

Jeg er nokk en av dem som får høre at man må endre tankegangen sin og begynne og leve, ta kontrollen tilbake.
Jeg er enig i iden men samtidig så skjønner jeg ikke hvordan jeg skal håndtere denne iden ?
For meg så blir det til at om jeg eksponerer meg for noe av det som vil trigge min angst så blir kampen om di negative tankene og kampen om og fortsett med fysisk aktivitet som jeg er mest bekymret for, om , vist og hva da osv.
Resultatet blir at man blir sliten av dette, eller ?

Har mest lyst til og ROPE UT TIL VÅR HERRE noe som jeg også gjør til tider.
FRI MEG FOR SMERTE OG ANGST, en liten bønn jeg vil leve mitt liv igjen uten frykt for hjertesvikt og død..:(

Min frustrasjon i dag..

Avatar

Hei

mars 2 2014 - 07:00
Vet hvordan du har det!
Har hatt det sånn siden jeg var 9 år. Nå er jeg 29....
Avatar

Hei!

mars 3 2014 - 10:11
Får du noen hjelp for angsten din? Det er ALLTID håp! Ting kan virke helt fastlåst og håpløst, men det går an å bli fri!! Det er gode sjanser for det :)
Avatar

kjenner meg igjen!

mars 4 2014 - 21:18
Sliter med akkurat det samme, og livet mitt er totalt forandret, etter at jeg fikk angst:( Tørr ikke å handle på butikken lenger, og måmfå andre til å handle for meg. Merker et voldsomt press i bryste, og da flyger jo selvsagt tankene avsted! Helt for grusomt, når angsten skal ta fullstendig overhånd. Legg meg gjerne til som venn, så kan vi snakkes. Har hatt angst i ca 1 år, men først ca en mnd, det har tatt fullstendig overhånd. En trøst er at vi er flere i Norge, og verden som sliter med det samme:(.
Avatar

Føler deg!

april 8 2014 - 20:50
Kjenner meg godt igjen i akkurat det med å ikke helt vite hvordan du skal nærme deg angsten for å få den til å gli bort. Jeg har derimot eksamens angst, og ikke dødsangst og ikke samme symptomer som deg. Men forstår veldig frustrasjonen din.

Endte her etter timer med å søke på nettet om angst og hva som hjelper og alt det der. Virker ikke som om det er et fast svar på hvordan man skal ta kontroll over angsten
Til forsiden