Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor får ikke jeg til noe alle andre klarer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor får ikke jeg til noe alle andre klarer?

jan 2 2020 - 19:43
Livet mitt er en dans med angst. I alt jeg gjør hele tiden. Nå klarer jeg ikke engang gå med søpla fordi trappa er glatt.. Gå med søppel er så enkelt og så greit at til og med jeg burde fått det til sant??

Jeg har nå i et halvt år prøvd meg som privatist. Dette kunne ikke gått mer til dass enn det allerede har gjort. Jeg har eksamen i mai. Og veien dit er veldig veldig lang.

Jeg er 22 år og burde vell egentlig ha klart mye mer enn det jeg gjør men alt er vanskelig og mye umulig. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette da det ikke egentlig gir mening noe av det. Føler meg bare hjelpeløs og sliten.
Avatar

Re: Hvorfor får ikke jeg til noe alle andre klarer?

jan 3 2020 - 01:53
Hva er du privatist i?
Avatar

Hei

jan 13 2020 - 13:33
Vi har vel alle som er her inne behov for å sette ord på det som er vanskelig.... Kanskje det også er nettopp derfor du også skriver....

Jeg kan kjenne meg igjen i det du skriver. Hvorfor skal ikke jeg få til helt vanlige ting? Hvorfor skal alt være så vanskelig?

Jeg leser i selvhjelpsbøker og hører folk si: Det er bare å velge å se positivt på ting. Men... hadde jeg vært frisk, så kunne jeg kanskje "tatt meg sammen"... og også gjøre valg.

Jeg føler ofte at verden stempler meg som løgner. Det blir etter hvert en sannhet.... At jeg har "vondt i vilja". Det er bare å ta seg i sammen og gjøre det og det.... Nei... ikke for meg (og kanskje ikke for deg heller)

Jeg klarer ikke å se hva jeg har fått til eller er stolt av meg selv.... For jeg er jo bare en redd løgner uansett....

Svaret mitt ga sikkert ikke mening det heller... men... fikk ut litt gørr i alle fall....
Til forsiden