Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor eller hvordan leve

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor eller hvordan leve

sep 28 2019 - 21:02
Jeg er så uendelig lei av livet med angst. Blir mer og mere isolert for hver dag. Tok en tur innom jobb i går for å kjenne på om det i det hele tatt er mulig å komme tilbake dit. Fikk tidenes angstanfall i bilen på vei til jobb, tenkte at her er det bare å snu å komme seg hjem igjen. Kjørte allikevel videre gikk inn på jobben og pratet med noen. Var greit mår jeg var der. Når jeg kom hjem måtte jeg under dynen å erkjenne at mitt arbeidsliv mest sannsynlig er over . Jeg lever nå av en grunn, og det er mine to sønner. De er voksne og ute av redet, men jeg kan ikke gi de belastningen med at mamma valgte å forlate livet. Er redd for at jeg da vil ødelegge det livet de har. Må prøve å holde ut.
Avatar

Hei

sep 28 2019 - 21:17
Jeg syns du er så tøff jeg.du tenker på sønnene dine tross at du har så mye angst som du har.å holde ut er forferdelig krevende kjenner mye på det hver dag men du er tøff likevel at du tenker på dem også oppi dette hvor slitsomt det må være.
Avatar

Re: Hvorfor eller hvordan leve

sep 28 2019 - 21:26
Takk for det mrsfreak de er det kjæreste jeg har, og tanken på å såre de gjør at jeg prøver å holde ut. Men hvorfor må livet være så vanskelig, hvorfor blir vi født for å lide , og oppleve nederlag etter nederlag????
Avatar

Hei

sep 28 2019 - 22:14
Jeg respekterer så mye mennesker som deg som til tross for hvor mye du lider at du aldri forlater dem.uansett hvor gamle barna blir så hadde de aldri kommet seg over det.livet er tungt i seg selv og uforutsigbart og det er urettferdig at vi skal lide så mye og ha så mye angst dag etter dag og år etter år.går du i noe type for behandling?tenker det høres at du trenger det.
Avatar

Re: Hvorfor eller hvordan leve

sep 29 2019 - 08:03
Skal begynne hos en psykolog til uka på DPS, har gått hos henne før og fikk god hjelp da, så jeg håper at det kan lette litt på det verste trykket.
Avatar

Hei

sep 29 2019 - 17:06
Det er bra det.viktig med en behandler som gir en god hjelp.jeg er fornøyd med psykologen min også.jeg heier på deg.klem
Til forsiden