Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan plages dere av angst og depresjon?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan plages dere av angst og depresjon?

juni 19 2022 - 23:41
Jeg føler jeg får hjerteinfarkt.hjerte banker fortere og fortere og får sug og ubehag i magen.Beina og kroppen er svake.Jeg har vondt i hode og ryggen og vil bare sove og sove.jeg er som en Bjørn.Alt er likegyldig,har ikke krefter og energi og alt føles håplost og meningsløst.Jeg føler meg så svak i kroppen.Har ikke energi mistet lysten til ting jeg likte og føler ingen glede.Gåhjerte mitt hopper fort og slikt ubehag inni den angsten tar meg gang.Jeg slipper aldri unna.Jeg har aldri fri.Jeg er fanget fullstendig.Hva med dere?Føler dere mye av det samme?
Avatar

Hei min venn :)

juni 20 2022 - 11:51
Det høres forferdelig vondt ut . Jeg kan relatere mye . Aldri fri fra angst og huekjør, hjerte hamrer , kvalme og oppkast , kroppen føles syk og betent , dommedagsfølese, paranoid blir jeg . Svetter ekstremt mye . Klarer ikke tenke klart eller snakke klart ... ja lista er lang.. angsten er en klengete fiende, depresjonen er en klengete faen den og.klemmer i fleng min venn
Avatar

Noen ganger

juni 20 2022 - 17:25
Føler jeg noe av det
Men det er viktig å fokusere på at en bedre dag uansett vil komme
Alle disse symptomene du beskriver er noe som alle opplever fra en dag til en annen
Du er ikke alene om å føle deg sliten <3 Stå på
Avatar

Hei folkens

juni 20 2022 - 20:10
Kattefar så hyggelig å høre fra deg.Angst og depresjon tar jo på alle kreftene.Hver dag det samme med angst og depresjon.2 satan man aldri får fred fra.klemmer i fleng til deg også det voksne lille barnet.
Avatar

Aktor skuesen

juni 20 2022 - 20:14
Det føles ikke at en bedre dag vil komme faktisk.Da jeg har det slik i åresvis hver dag.Dette er kronisk hos meg.
Avatar

Re: Hvordan plages dere av angst og depresjon?

juni 20 2022 - 23:38
Hei.
Når angst/panikkanfallet kommer kjenner jeg hjertet begynner å slå fort, en kulde lignende følelse iler gjennom nakke og rygg grad, blir andpusten, hjertet fortsetter å slå fortere og fortere, hele kroppen er i alarm, mister nesten all styrke, skjelver, intens frykt, blir dårlig i magen, stressnivået ligger på det høyeste, svimmel noen ganger, føler at min tid er kommet, føler at denne gangen er det hjerteinfrakt, blodpropp, hjerneslag, alt i ett. Nå har et nytt symptom dukket opp, får skikkelig pustebesvær slik at jeg nesten ikke får til å trekke inn luft fordi hjertet slår mega fort, hyperventilerer.
Ellers er det mye uro og katastrofe tanker gjennom dagen, tristhet, utmattet, muskel og skjelett/bein/knokel verk, svimmelhet, raper mye (men veldig godt å få det ut).


Avatar

Hei

juni 21 2022 - 01:10
Ahlm det er forferdelig skummelt hvor mye angst skaper symptommer.Så mye kroppslig.
Til forsiden