Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan oppsøke hjelp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan oppsøke hjelp?

juli 9 2020 - 00:56
Jeg har alltid slitt med angst i en eller annen grad, men det er ikke før de siste 2 årene som jeg har begynt med panikkanfall.

Jeg hadde noen veldig rare, spesifikke greier som barn som jeg ikke vil nevne her da det lett kan bli gjenkjent.

Jeg føler jeg er i behov av hjelp med dette, men vet ikke hvordan jeg skal oppsøke det. Jeg har bestilt time til psykolog utallige ganger, men avbestilt hver gang. Hver gang jeg er hos legen har jeg lyst til å ta det opp, men jeg får meg ikke til å gjøre det....
Avatar

Re: Hvordan oppsøke hjelp?

juli 9 2020 - 03:59
Hva er det som hindrer deg i å ta det opp? Er det for tøft å snakke om? Hvis du sliter med å snakke om det så kan du skrive det på en lapp til legen din, skriv det du sliter med og at det er tungt for deg. Virker kanskje rart å skrive på en lapp og gi til legen, men det kan være til stor hjelp. Hvis du har en god lege kan du også bruke h*n som samtalepartner til du er klar for psykolog.
Avatar

Tips

juli 9 2020 - 04:00
Skriv ned det du vil legen din skal vite enten på ark eller på mobilen ( på mobilen kan du legge kryptering på filen så om noen er på mobilen så kan de ikke se hva du har skrevet ) så når du føler deg fornøyd med hva du har skrevet så bestiller du time hos legen din , anbefaler deg uansett å snakke med fastlegen før du går til psykolog, da kan han/hun hjelpe deg med å finne den rette form for behandler å sånn .

Å til sist så kan du avtale med enten famile eller venner at de skal bli med deg til lege å at du trenger støtte for å komme deg dit :)

håper du får hjelp for å gå med angst eller andre plager er ikke noe du akal gjøre alene før du har lært måter å mestre det på , å det er ikke noe å føle skam eller noe sånn for at du trenger hjelp :) vi trenger alle hjelp en gang i blant
Til forsiden