Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan har det gått med dere som har vært redd for omicron når dere har fått det?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan har det gått med dere som har vært redd for omicron når dere har fått det?

nov 25 2022 - 10:26
Er nå på bedringens vei etter å ha fått det for noen dager siden. Forkjølelse og feber en dag, men angsten har vært verre og gjort disse dagene vondere enn de hadde trengt å være. Fryktelig slitsomt når man overvåker kroppen hele tiden for å se om det går galt og alle katastrofetanker dukker opp, ikke akkurat bra når man er syk. og så har det låst seg helt i ryggen mellom skulderbladene og den ene armen verker. Aldri hatt det sånn før, så lurer på om noen av dere også fikk noe lignende mens dere hadde det? Jeg vet ikke hva som skyldes omicron eller hva som kommer av at jeg har vært så stresset. Nå er jeg i hvert fall veldig urolig for at dette ikke kommer til å gi seg. Blir veldig glad for svar.
Avatar

Re: Hvordan har det gått med dere som har vært redd for omicron når dere har fått det?

nov 27 2022 - 23:00
Jeg hadde det på samme måte, sykdommen i seg selv gikk problemfritt, men den satt igang angsten hos meg og jeg sliter enda til tider sju måneder etter. Men det blir bedre, bare snakk om det og be om hjelp. Det er mange som har samme reaksjon som oss. Vi har tross alt vært redde og bekymret i over to år, med alt av nyheter og katastrofe innslag. Dette går så fint så.
Til forsiden