Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan er den generaliserte angsten for dere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan er den generaliserte angsten for dere?

sep 4 2013 - 20:01
Mitt tilfelle så merker jeg at jeg får angst bare jeg skal ut å reise , da kommer katastrofetankene. Å føler meg veldig usikker på meg selv og dermed mye sjalusi i forholdet å er veldi mistenkli av meg "Veldi turbulent forhold den siste tiden" .Får veldig for skyldfølelse å katastrofetanker , tenker abselutt det verste om meg selv , å skumle tanker som feks tenk om ej hadde slått han\ho osv sånne ting som egentli ikke er meg , er veldi rolig avbalansert person , men desverre altfor følsom av meg ,tar meg veldig nær av ting å da begynder tankene å komme. Er på min 2 mnd med cipralex nå , når begynte dere å merke effekten foresten? Takk til dere som svarer hilsen leimann80
Avatar

ingen som har noen meining?

sep 6 2013 - 09:18
Eller opplever litt av det samme? :)
Avatar

Hei!

sep 14 2013 - 22:16
Jeg har også generalisert angst, og kjenner meg igjen i det du skriver.

Akkurat nå har jeg en veldig dårlig periode så jeg får angst bare jeg skal ut døra. I tillegg bor samboern min i London nå i ett år og det å skulle være på flyplass alene og ta fly til og fra London tærer veldig på meg. Jeg blir også usikker på meg selv og dette går utover forholdet. Det er vel naturlig fordi man føler at man ikke mestrer livet, får dårlig selvtillit, så hvorfor i alle dager skal noen gidde å være sammen med oss? (Dette er i allefall sånne katastrofetanker jeg får angående forholdet). Skjønner ikke hvorfor han ikke bare blir sammen med noen andre som har det litt enklere, så blir det enklere for han også.

Andre katastrofetanker jeg har er at jeg skal besvime, kaste opp, bli psykotisk (har aldri hatt psykose, besvimt eller kastet opp pga angst) så dette er jo helt ulogiske tanker, men for meg er det en reell frykt. Har akkurat sluttet på cipralex etter åtte mnd på, men tror kanskje jeg må begynne igjen, skal til legen på tirsdag så får se da :).

Jeg merket en betydelig effekt etter ca 2-3 mnd men gikk jo samtidig i terapi (noe jeg fortsatt gjør), så kan hende dette også bidro postivit, har en fantastisk terapaut på DPS. Men noe effekt må medisinene ha hatt siden jeg nå sliter uten medisiner. Går du i terapi ved siden av medisiner? :)
Avatar

Kjemer meg i gjen

sep 16 2013 - 10:00
Nå er jeg ei gammel kjæring og har lært meg ett og annet....
Det som har julpet meg er bl 4 kantpust slik at jeg ikke hyperventilerer....
kjenne etter hva jeg står på å se for meg meg selv som et stort ugjenomtrengelig fjell

Og rasjonalisere ... Eks om jeg kjener angsten for å gå i butikken...... Tenke hva er det værste somkan sje.... Kansje svaret er jeg kan besvime.... hva er det værste som kan sje om jeg besvimer... svaret er kansje folk kan tro jeg er full.... hva er det værste.....osv og til slutt sprre seg selv hva er sansynligheten for ting blir slik......

Men det skal sis en persons måte å takle ting på kan være totalt fjernt for andre

Og kongen anbefaler er ei bok jeg kan anbefale om ymse psyke ting....
Til forsiden