Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan blir jeg tøffere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan blir jeg tøffere?

mai 17 2021 - 02:46
Jeg er en veldig svak person som lett tyr til tårene. Hvis det skjer noe motgang i livet går jeg helt nedover og jeg blir så ufattelig lei meg. Jeg tar meg nær av alt og alle avvisninger gjør sånn at jeg går helt på bunn. Alt går så innpå meg psykisk og jeg blir bare enda mere deprimert enn jeg allerede er. Jeg tør ikke å ta kontakt med andre mennesker fordi jeg er redd for at de avviser meg eller fryser meg ut og at ikke folk liker meg. Jeg er en pyse og veldig feig fordi jeg ikke er modig nok til å takle motgang.


Hvordan blir jeg tøffere? Jeg er bare redd for å ødelegge og å være til bry og i veien. Jeg føler meg aldri bra nok som den jeg er.
Avatar

hei

mai 17 2021 - 09:12
hei. Det er veldig sånn klisje. Når man er i den onde sirkel så føles det sånn, jeg har følt det mange ganger og er ofte redd for å føle det sånn igjen. Du er sterkere enn du tror , kroppen er sterkere enn du tror. Men du må tro det. Når du tror på det så lurer du hjernen din til å vite at du er det. fake it til you make it på en måte. Har du noen du snakker med ? jeg tror man trenger å bygge seg selv opp igjen for å bli tøffere. starte i det små. ta tiden til hjelp, bygg en stein av gangen. gjør 1 oppgave om morgen hver dag som gir deg litt glede. så tar du 2 oppgaver neste gang osv. tenk at du starter ditt nye liv nå. beklager men jeg er ingen ekspert, men jeg opplever frykten for angsten ofte, sitter her nå 17mai full av angst og håper det går over snart.
Avatar

Re: Hvordan blir jeg tøffere?

mai 17 2021 - 10:40
Det eneste som hjelper er vel eksponeringstrening. En coach kan muligens hjelpe deg å bli tøffere, eller folk i selvutviklingsmiljøene. Men sistnevnte kan være litt utilgjengelige hvis man ikke kjenner noen fra før.
Avatar

Tanker!

mai 17 2021 - 21:26
Snakke godt til deg selv! Ikke la din indre kritiker ta overhånd. Det er faktisk umulig å bli tøff hvis du ikke er på ditt eget lag.
Avatar

Fine svar fra begge ovenfor!

mai 17 2021 - 21:29
Annefaler selvutvikling! Men som Frikar sider så kan det cære litt utilgjengelig. Men er masee grqtis webinqrer du kan melke mye, mye informasjon fra!
Til forsiden