Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor kjenner du dine ekstraslag? Hvordan kjennes de ut hos deg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor kjenner du dine ekstraslag? Hvordan kjennes de ut hos deg?

april 21 2021 - 22:38
Heisann og hoppsann, godtfolk!
Jeg prøver å leve med de plagsomme ekstraslagene så godt jeg kan, men det kan være vanskelig til tider. Mine utviklet seg gradvis i fjor sommer og har kommet og gått i intervaller. Nå har jeg hatt dem kontinuerlig siden oktober /november. MEN jeg merker at de føles litt forskjellig av og til. For det meste føles det som ganske kraftig dunk i brystet eller som noe( sommerfugl?) i halsen ( de er svakere enn dunk i brystet og føles dypere inn i kroppen der man ikke kjenner dem så godt ).
Og så er det en kraftig type "slag " som kjennes helt øverst på hjertet (nesten utenpå) som føles som en spasme nesten (at hjertet trekker seg kraftig sammen)på måte.
Flere som kjenner seg igjen i noe av dette ? :)
Avatar

Re: Hvor kjenner du dine ekstraslag? Hvordan kjennes de ut hos deg?

april 21 2021 - 22:57
Hva mener du med ekstraslag? Er det en medisinsk tilstand?
Jeg har opplevd mye forskjellig vonder i brystet og i hjertet pågrunn av følelsesmessige utfordringer, men jeg vet ikke om det er det samme.
Avatar

Jeg har det innimellom

april 21 2021 - 23:02
Hvis jeg har mye" styr" i hodet ( angst), så kan jeg se på pulsklokka mi at hjertet løper avgårde uten grunn ( kjenner pulsen inni hodet)
Har fått det også av :
- medisiner( sarotex)
- koffein( sent på kvelden gjerne)
-mareitt/ bråvåkne med en redd følelse uten å vite hvorfor
Avatar

Hjertet hopper over et slag( dobbeltslag)

april 25 2021 - 14:57
Ekstraslag er når hjertet hopper over et slag ofte kalt dobbeltslag. Ved Ekstraslag er hjerterytmen uregelmessig så lenge de står på...
Noen kaller det kanskje for hjertebank. Hjertebank kan være mye forskjellig- rask eller hard eller langsom hjerterytme...
Avatar

Ekstraslag!!!

april 28 2021 - 14:51
Av en eller annen grunn ødelegger disse ekstraslagene livsglede og gnist. Føler vansker med å gjøre ting når de setter i gang som fysisk aktivitet og lignende. For meg føles det nesten som ekkel følelse i kroppen og dunk som en kjenner helt ut i hendene og kroppen, det mest irriterende er når de står på kommer og går, til når de kommer omtrent annehvert slag da blir jeg livredd for det går ikke ann å stoppe. Til tross for lege osv alle sier det er ufarlig, tatt haugevis av ekg tidligere. Men kjennes helt forferdelig ut, som ens siste time er kommet. Hvordan skal en klare å drite i slik da, noen som greier drite i det helt uten videre? Aner ikke hvor mange år jeg har hatt det men det føles som det kommer i perioder. Blir dere redde når dere kjenner slik jeg beskriver? Hvordan har dere det når dere er alene f.eks og får slike ekstraslag? Gladjente82 jeg kjenner igjen det du beskriver.
Avatar

Re: Hvor kjenner du dine ekstraslag? Hvordan kjennes de ut hos deg?

mai 3 2021 - 23:05
Vet du, dette lurer jeg også på.... sliter med det samme, nærmest redd for fysisk aktivitet i mine værste perioder.
Avatar

Re: Hvor kjenner du dine ekstraslag? Hvordan kjennes de ut hos deg?

mai 3 2021 - 23:05
Vet du, dette lurer jeg også på.... sliter med det samme, nærmest redd for fysisk aktivitet i mine værste perioder.
Avatar

TheHound1981 og helgelaen

mai 20 2021 - 00:04
Jeg kan ha det helt fint hel til ekstrslsgene kommer, da kommer angsten og det er invalidiserende...
Jeg tør ikke å være hjemme alene på kvelden og om natta pga dette. Nå har jeg hatt en bedre periode I et par uker hvor jeg har hatt kun få ekstraslag om dagen og da var alt fint. I dag har det vært flere og spesielt på kvelden uten noen særlig grunn. Jeg har ikke anstrengt meg eller gjort noe uvanlig. De bare kommer oftere enn vanlig og jeg blir rett og slett redd...
De siste dagene trodde jeg at de slapp taket i meg at de var på vei til å forsvinne, men neida...
Sånn har det gått siden I fjor sommer...lange perioder med en del ekstraslag og kortere perioder uten :(
Til forsiden