Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor høy puls under panikkanfall?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor høy puls under panikkanfall?

mars 7 2023 - 15:30
Har hatt mye panikk, men sjeldent med så voldsom hjertebank, kanskje puls på sånn 135 ish max. Jeg har vanligvis lav hvilepuls osv. Idag følte jeg meg plutselig feberaktig og fikk helt ut av det blå en voldsom hjertebank. Sånn 155 ish. Det dundret skikkelig i brystet og jeg følte meg ikke bra i det hele tatt. Jeg har hatt panikklidelse siden 2013 og dette er veldig utypisk meg, så nå lurer jeg jo på om det kan være noe da ????

Hvor høy puls får dere under panikkanfall?
Avatar

Panikkangst

mars 8 2023 - 20:13
Hei,
Det du opplever er veldig normalt vil jeg si ved panikkangst.
Har hatt det en god del ganger de siste månedene og kom som et sjokk første gangen det skjedde.
Først så ble jeg sykt svimmel, var en følelse av å skulle besvime. Det føltes helt uvirkelig og var livredd så jeg begynte å hyperventilere. Hjertet dundret hardt av gårde og pulsen var nesten i 180! Ringte ambulansen i panikk og når de kom fram var ingenting galt, de mistenkte panikkanfall..
Trodde faktisk at jeg var døden nær.
Men høy puls, intens frykt, svimmelhet, nummenhet, uvirkelighetsfølelse, hjertebank, pusteproblemer og svette. Alt det er normalt ved et panikkanfall.

Det at du ikke føler deg noe særlig bra nå er også normalt, kroppen din har brukt mye krefter under «anfallet». Jeg kan selv være svimmel, slapp og uvel 2-5 dager etter anfallene.
Så du trenger ikke bekymre deg.
Håper det ordner seg for deg!
Avatar

Re: Hvor høy puls under panikkanfall?

mars 8 2023 - 21:06
Jeg har hatt 196 i puls på panikkanfall og jeg er over 40 år. Blir ekstremt utladet etterpå så klart….
Til forsiden