Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor er alle med angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor er alle med angst?

feb 28 2011 - 12:38
Jeg kjenner seriøst ingen personlig som lider av angst eller andre psykiske problemer . Hvor er alle sammen ? Føles ut som det er bare meg.. Alle andre lever perfekte liv uten noen som helst problemer. De jobber,har hus,familie++.Og for meg virker det utad som de har det så bra alle sammen. Så var det meg da,som overhodet ikke har det bra. Som hverken jobber,har eget hus (bor hos foreldre),kjæreste ++.Jeg kunne hatt kjæreste da,men orker ikke pga angsten og alt dette fører med seg. Dessuten orker jeg ikke være avhengig av en mann for å kunne overleve. Blir veldig deprimert av alle disse tankene,og jeg føler at folk ser ned på meg. Saken gjør det vel ikke bedre at jeg kommer fra en plass hvor alle kjenner alle.
Jeg har tenkt å flytte herfra,men når jeg ikke klarer jobbe blir det vanskelig økonomisk. Har havnet i en ond sirkel jeg ikke kommer ut av..
Jeg får heller ikke svar på denne siden om å komme i kontakt med folk. Kan ikke noen bare skrive til meg?

Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

feb 28 2011 - 13:24
Jeg jobber ikke men har hus og slikt.
Har heller ikke rotet meg borti noe kjæreste for jeg føler det vil være å belaste for mye i en nær relasjon og det er ikke noe jeg vil gjøre.

Har jobbet i en del år og selv om angsten alltid var der klarte man å undertrykke den i lang tid. Tror press på arbeidsplassen ble en utløsende faktor for at verden som man kjente den skulle rase sammen.

Jeg tenkte også på disse "perfekte" menneskene men har vel insett at det finnes utfordringer i alle hjem. Det blir gjerne ikke snakket om bare.
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

feb 28 2011 - 17:30
Det er en jeg har møtt nå som gjerne vil være sammen med meg,men jeg kvier meg for det innebærer så mye sosial kontakt med andre. Hans kompiser osv,familien hans. Og hvis jeg ikke deltar blir jeg jo sett på som rar. Han vil jeg skal flytte inn til han,men så kommer tanken på besøk osv. Huff!! Jeg føler jeg blir en belastning for han. Også det økonomiske da..
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

feb 28 2011 - 20:22
Det er vel best om man kan føle seg litt mer vel på vei inn i en slik relasjon. Du trenger jo ikke bli sett på som rar. En må bare fortelle om hva en sliter med og så må folk innrette seg etter det eller holde seg ute av livet ditt til du føler deg klar for det selv.

Har en del "kjente" som man iblandt tilbringer tid med fordi man har felles venner og snakket med et par av dem i helga. Møtte stor forståelse og dem syntes det var greit å få litt peiling for dem kunne skjønne at det var et eller annet men visste ikke hva. En av dem lurte sagtens på om det var noe galt med ham selv eller hva det var som skjedde.

Det er alltid vanskelig i en slik situasjon når det ikke er åpenhet og informasjon rundt hva som skjer.

Min tanke i ditt forhold til denne relasjonen er vel å kun gjøre det om du kan få positivt utbytte av det hele. Det er vanskelig å tenke seg i utgangspunktet hva som vil være konsekvensene. Det ville kanskje være hensiktsmessig å starte rolig og se hvordan ting utvikler seg. Full on kan virke skremmende og man kan få mindre positivt utbytte av relasjonen.
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

feb 28 2011 - 22:31
Her er det hvertfall en med sosial angst..
Godt å ha et forum hvor det er flere i samme båt :)

Siden skulle hatt en chattefunksjon, sånn rask chat :)
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

feb 28 2011 - 22:34
her er enda en med angst...
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

mars 18 2011 - 21:36
Jeg sliter med mange angstlidelser og depresjoner!! im here!! :(
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

mars 27 2011 - 21:44
Hei!

Homofil gutt her som sliter med angst og depresjon.bor i oslo og vil gjerne prate m noen
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

mars 28 2011 - 18:04
Hei!
Hatt angst i mange år jeg også.
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

mars 30 2011 - 22:32
Bettyboop: Det var jo mange som svarte deg på den andre tråden din ang. kontakt, bl.a meg. (Du skrev du ikke fikk kontakt med noen.)
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

april 10 2011 - 15:03
Hei. Her enda en med angst. Er en godt voksen mann som i ca 15 år har slitt med dårlig selvfølelse og angst.. Men angsten slo først virkelig til etter min skillsmisse for 4 år siden da jeg plutselig fikk hjerteflimmer ( atrieflimmer )) noe som virkelig satte gang i angsten. Har gått i kognitiv terapi. Noe som jeg har hatt god hjelp av. Man får en del "verktøy" som man kan bruke når angsten slår til. Men det er lett å falle tilbake i gamle spor desværre.. Har nå nettopp hatt mitt 4 annfall med hjerteflimmer som blev konvertert elektrisk. Og har siden hatt voldsomme og uregelmessig hjerterytme. Legene sier at det er en ufarlig tilstand.Men det er jo absolutt med til at trigge angsten.Og det rare med alt sammen er jo at INGEN ,hverken leger eller helsepersonell har nevnt ordet angst i min situasjon. Men ble sendt hjem fra sykehuset siste gang etter innleggelse med uregelmessig hjerterytme med 20 Vival tabeletter...Så nå har jeg for 2 gang bestemt meg for at begynne med kognitiv terapi..Så får man jo håpe at det har litt effekt denne gangen..
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

april 10 2011 - 20:52
Joda, vi er her. Lurer litt jeg også når jeg ser på statistikken til helsevesenet. Prosenter av befolkningen osv... Men meg finner du som regel nedi ei grøft et sted i Trondheim.
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

april 12 2011 - 12:44
Det er nok mange der ute med angst, men det er nok de aller færreste som viser det. Jeg sliter selv med angst og depresjoner. Har gått på medisin, men har nå sluttet og vært uten medisin siden begynnelsen av februar. Akkurat nå har jeg en tung periode og klarer ikke å gå på jobb. Men jeg er så heldig å ha en god psykolog, samboer, venner og kollegaer som stiller opp for meg.
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

mai 8 2011 - 20:33
Cretus27: Det må jeg også prøve. Til nå har jeg kun gjemt meg inne på hybelen.. Sukk, for et liv.
Avatar

Re: Hvor er alle med angst?

mai 8 2011 - 20:45
Hei jeg er ei jente som har nettopp flyttet på hybel i februar for å prøve å stå på egne ben..ihjemkommunen, kan kjenne meg igjen akkurat samme situasjon!!!
jeg har sååå lyst å flytte jeg også, jeg er så dritt leeeeeei.
for det gjør ikke situasjonen bedre med at jeg bor her enda...
blir så ulykkelig og mer deprimert av å bo her, at det kveler meg.Jeg har ingen venner, og jeg slet mye før, og jeg har hatt meg en ganske knekk ifjor,da jeg slet med selvmordstanker..og var langt nede hele året... oppdaget nederlag for nederlag, pluss at jeg var så ensom og moren min døde i kreft 2007.
jeg var full av angst og depresjoner, pga at jeg ikke har noen venner, og var så fortvilet over å mislykket i allt, virket som alt skulle gå nedover med meg. både skole,sosiale, utadanning osv. alt gikk til helvete med meg følte jeg.
hadde ikke fått til noe, og det ødela enda selvtilliten som jeg ikke hadde noe av. Nå går jeg hos sosionom for å prøve å bygge meg opp og gå i terapi. jeg er også til utredning.
jeg likr ikke at alle vet av alle"" bor på et tettsted i nord-trøndelag....

jeg har ikke ordinær jobb jeg heller...vet ikke når jeg vil bli klar for det... men er i arbeidstrening på ett vaskeri to ganger i uken bare for å ha noe gå til...ikke at jeg syns det er noe gøy.....
men jeg klarer ikke noe annet.. og kjemper hver gang for å komme til butikken...
har vanskeligheter med å få til sosialt liv, og en omgangskrets...
har lyst på kjæreste jeg også,men har ikke nok selvtillit... eller jeg vil ikke være en belastning, og redd for at en evt gutt skulle også bli slik som meg, og jeg føler jeg ikke er bra nokk iog med at jeg har problemer, har lyst å flyttet lenge for å komme meg vekkk og starte ett nytt liv...føler jeg sitter fast...
sitter mye på hybelen for meg selv,....og er aldri med på noe gøy...

skulle ønske jeg hadde ett normalt liv som alle andre, være i jobb, ha en kjæreste og leve livet. men det er vanskelig å gjøre...lever ett ganske kjedeli trist liv. er redd jeg kommer til å bli sittende fast og værende her for resten av livet..

for det vil jeg ikke..jeg trodde også at jeg var den eneste i livet her som slet og hadde det tungt..før jeg oppdaget dette fantastiske forumet til nå..nå vet jeg det er flere som har det slik... virker som alle andre har noen.utad i virkelige livet.. vertfall på facebok, for jeg hører ingen som sliter som er på min alder, som har sosial angst eller som er så plaget at dem ikke tørr å gå på butikken eller ikke har noen venner,i hele tatt. virker som alle har det gøy hver helg..og går skole eller jobber.
og det virkes som det forventes, når folk spørr om går skole eller jobber... det er virkelig nedverigende og man føler seg så mindre verdt!! og lurer på hva som er meningen med livet,.sitter bare her og ekisterer...
Drømmer om å komme meg til en by eller komme til en anen plass i norge...

Men det er jo vanskelig når man ikke er noe selvstendig, jeg ser ingen muligheter med ønskene og drømmene...man kommer seg ikke noe vei. har man ikke studiekompentansen eller klarer å gå noe skole,, og verken jobbe. pga dårlig selvtillit og angst
ja da kan det bli problematisk å gjøre det man egentlig vil i livet.
Men du må kjempe hardt for å oppnå,,,vi som har angst har mere utfordinger enn dem som ikke sliter med slikt. for oss er det ti ganger så verre å få til noe.. som det å gå i butikk elller være i arbeid er en fillting for andre...
det er urettferdig.. men man må bestemme seg for å ikke gi opp, det tror jeg er nøkkelen for å kommer over angsten.. bare ta ett valg... alt ligger på en selv....

ikke enkelt nei... det erfarer jeg selv, som sliter såpass med å fungere, og hele tatt leve.
Til forsiden