Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hverdagsangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hverdagsangst

okt 22 2017 - 16:55
Herom dagen var jeg ute på en daglig runde her i sentrum. Er årevis siden jeg hadde angst og var «som vanlig» rimelig oppegående, positiv og såg frem til å gå i pent høstvær.

Jeg har jo liksom mine perioder jeg overdramatiserer litt før jeg legger i vei, men har det liksom helt greit fordet.

Jeg gikk ca halve runden, og kom til et kryss der jeg måtte over veien. Det stoppet en bil full med unge jenter,- og siden jeg er jente selv, så lagde jeg ikke meg selv noe særlig angst av den grunn. Men da jeg var trygt over, så tutet de på meg noe helt forferdelig. Jeg snudde meg ikke eller såg på de, men synes det var veldig ubehagelig.

I dag hadde jeg igjen lyst på tur, men etter denne hendelsen har angsten kommet tilbake for å vise meg blant folk kommet tilbake for fult. Jeg bare gikk ned til veien utenfor her jeg bor, men angsten ble for stor til å fortsette.

Jeg har jo også en svakhet der jeg har lett for å lage ting større enn de «er», men det å plage svake folk som er sårbare langs en vei synes jeg er unødvendig og usmakelig.
I dette tilfelle førte det ikke til noe paranoia der jeg tenkte de var ute etter å «ta» meg, men de har likevel ødelagt gleden ved å komme seg ut når man har lyst.

Er det flere der ute som har opplevd ubehagelige episoder som har ført til du har angst, så vil jeg gjerne høre hvordan du takler denne angsten. Hilsen ei som vil ut, men ikke tør.
Avatar

Re: Hverdagsangst

nov 8 2017 - 07:22
"Men da jeg var trygt over, så tutet de på meg noe helt forferdelig"Hvorfor tror du at de tutet på deg ?Innlegget er redigert. Fjernet upassende setning.
Hilsen
Administrator
Til forsiden