Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hverdag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hverdag

sep 8 2019 - 21:11
Nettopp begynt i ny jobb. Mestrer jobben og får gode tilbakemeldinger, men mestring er ikke likestilt med motivasjon og glede for yrket. Jobber i et omsorgsyrket som krever mye av meg. Er en person som lett blir sliten i sosiale situasjoner og har en ledende rolle som krever 100% tilstedeværelse. Ikke alltid en god match.

Tanken om jeg er på rett plass yrkesmessig gnager. Hadde et mildt panikkanfall forrige uke. Gruer meg ikke til arbeidsoppgavene, men tanken om å gi alt og prestere når jeg noen ganger føler meg tom. Har tidligere vært utbrent, deprimert og gått til psykolog for overnevnte. Er ikke redd for hardt arbeid, men mangler motivasjon. Har noen erfaring med å bli værende i noe som ikke gir genuin glede? Ikke bare blir for lønningsslippen? Det sistenevnte er ikke rett motivasjon i et omsorgsyrke.

Hilsen forvirra, tom og små stressa dame på 32 år.
Til forsiden