Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva var det jeg gikk gjennom??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva var det jeg gikk gjennom??

juli 31 2020 - 18:23
Jeg har hatt mange angstanfall men ingen sånn som det jeg hadde i dag.

Vanlig angstanfall for meg: varer kanskje tjue minutter (selve anfallet, regner ikke med "aftermath") : Hyperventilering, Kanskje litt skriking, Prikking i fingre, tær, ansikt og hodebunn, Selvfølgelig gråting osv...


Anfallet jeg hadde i dag: Varte to timer av og på (fem til femten minutter anfall femten til tretti sekunder der jeg var meg selv. Regner fortsatt ikke med "aftermath") : begynte med et vanlig angstanfall også begynte det der med av og på. Har blitt bedt og å filme anfall jeg får fordi jeg får black out når det skjer. Så utifra videoen kan jeg bekrefte at jeg sannsynligvis er blitt gal. Jeg sa "shhh, shhh, shhh, det går bra, det går bra, det går bra" gang på gang i tillegg til "de kommer til å drepe deg", "de kommer ikke til å drepe deg" (snakket sannsynligvis om foreldrene mine sidene jeg egentlige skulle på jobb). Jeg gjentok også "ikke si no" og "Nei" flere ganger. Var seriøst creepy å se på men jeg er okei nå så livet går videre.

Jeg hadde sannsynligvis en manisk episode (hva en det nå er, en venninne nevnte det) men jeg ville likt om noen kunne fortalt meg om de visste hva det var jeg gikk gjennom.
Avatar

pssssst

aug 1 2020 - 02:57
høres ut
som du har hatt
et veldig kraftig angstanfall
prøv
å analysere det
så du kan finne ut
hva det handler om liksom
tenker
på deg da
heier på deg ;)
Til forsiden