Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva slags jobb har dere med sosial angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva slags jobb har dere med sosial angst?

nov 20 2009 - 13:13
Jeg har sosial angst, og synes det er så vanskelig å komme meg ut i arbeid. Vet ikke helt hva jeg vil, og ser bare problemer når jeg prøver å finne noe. Så da lurte jeg litt på hva slags jobb dere har som også sliter med sosial angst, og hvordan dere trives?

Selv har jeg god utdannelse, men kan vanskelig se for meg at jeg får brukt den til noe... Da måtte jeg ha jobbet som rådgiver eller lærer, og det er helt uaktuelt. Jeg er skeptisk til å jobbe i butikk. Har ikke lyst til å jobbe på lager eller fabrikk. Tror ikke jeg passer til å jobbe inne helse (ser det er mest utlyste stillinger inne dette...). Helt håpløst...
Avatar

Re: Hva slags jobb har dere med sosial angst?

nov 20 2009 - 16:10
Hei, jeg er hjelpepleier og jobber som det, men trives ikke noe særlig i yrket. Synes og det er vanskelig å jobbe med sosial angst. Hadde tenkt å studere videre, men det blir veldig vanskelig.
Kunne du tenke deg å jobbe i barnehage? Er en del ledige stillinger der og tror jeg.
Til forsiden