Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør dere når angsten slår til?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør dere når angsten slår til?

april 23 2018 - 09:10
Hei alle sammen,

Jeg lurte på hva dere gjør når angsten slår til? Hvordan føles det og hvordan håndterer dere disse følelsene? Hva gjør dere for å motvirke at den får ta over?
Avatar

Tenker på pusten!

april 25 2018 - 18:00
Hei! Dette er sikkert veldig individuelt. Men jeg prøver å tenke på pusten min ( rett og slett å meditere når angsten river som verst).
Angsten min føles som en tung hånd over brystet, jeg sliter med å puste, når den er som verst så går også hjernen på høygir. Jeg har lett for å tenke negative tanker. Og da blir gjerne trykket over brystet enda verre. Så når jeg har det virkelig tøfft bruker jeg gjerne litt hjelp fra angst meditasjon på YouTube. Det å ha en beroligende stemme i bakgrunn som forteller hvordan jeg skal puste og hva jeg skal tenke på pleier å hjelpe meg.
Jeg prøver også å jobbe med tankene mine, og prøve å vri det negative til noe positivt.
Dette er selvsagt når angsten slår til hjemme og jeg har tilgang til nettverk etc. Ute blandt folk prøver jeg også å tenke på pusten... Og fokuserer på den. Puste langsomt og dypt.

Håper det svarte litt på spørsmålet ditt ;)

Mvh Kristine
Avatar

Jeg er ikke flink....

april 26 2018 - 14:39
Jeg flykter.
Blir stiv av redsel, og gjemmer meg i sengen. Der kan jeg bli liggende i timer/døgn/dager..
Klarer ikke jobbe meg gjennom det. Prøver å tenke på pusten, men får ikke roet meg ned.

Er jeg ute, må jeg bare finne meg et rolig sted, el gå i bilen om den er med. Så sitter jeg der, og knytter nevene sammen, og hyperventilerer.. venter på at det skal gå over.

Noen dager må jeg ty til beroligende medisiner. Men så lenge jeg er hjemme i mitt trygge hus, og ikke har noen planer el avtaler de nærmeste dagene, da går jeg i hi!


Til forsiden