Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva feiler det meg? Har jeg Generell angst? Fibromyalgia?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva feiler det meg? Har jeg Generell angst? Fibromyalgia?

sep 28 2019 - 17:59
Jeg er en mann på 50 som for ca. 18 mnd. opplevde og miste min kjøre trofast venn Rocky (hund).

I ettertid så føler jeg at jeg blitt mer anspent (var det tidligere også, men ikke sååå mye).
Muskulatur , sa spesiellt i bena føles overarbeidet, murrende "smerter". Resten av kroppen føles også stiv og stør, da spesiellt nakke.

Er også lettere plaget med hjertebank (som hjerter hopper over et slag), dårlig søvn, føler meg "aldri utvilt", og kan telle på en hånd de netter jeg får sovet skikkelig.

Jeg tenker ikke på noe spesiellt og beskymre meg over, slapper av i TV stolen, men må hele tiden si til meg selv "slapp av i muskulaturen" og senk skuldrene...

Begynner og bli rimelig lei meg, går ut over gjøremål, og jeg begynner og føle meg ensom, sosialivet går nedom da jeg ikke føler meg i form.

Snakker med legen om dette, han sier bare gå hjem og prøv og slapp av, ro deg ned osv. Sist så skrev han ut innsovningstabeletter Tolvon som har hjelpet meg litt å falle i søvn.
Uten denne medisinen så kan jeg ligger i 2-3 timer før jeg sovner, tankene bare "raser" gjennom hodet mitt, uten at jeg tenker på noe eksakt.

Noen som kjenner seg igjenn i disse symptomene?
Avatar

Re: Hva feiler det meg? Har jeg Generell angst? Fibromyalgia?

sep 29 2019 - 17:16
Har du fått sørget over tapet av din venn? Dagene dine etter at han forsvant blir jo annerledes. Rutinene endres og så videre.. Jeg vet av erfaring hvor vanskelig det er. For meg var det like tøft å miste hunden min etter 14 år som om det var et menneske.
Avatar

Re: Hva feiler det meg? Har jeg Generell angst? Fibromyalgia?

okt 1 2019 - 03:06
2 til 3 timer før en sovner er til å leve med en stund, imotfor å bli avhengig av piller synes nå jeg da. Sørg over bikkja som er din beste venn. Gå lange turer, hogg ved, vask gulv, bli sliten!
Til forsiden