Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er det verste symptomet du har hatt på angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er det verste symptomet du har hatt på angst?

nov 28 2018 - 20:21
Vi er jo så mange med ulike symptomer når vi har angst. Hva er ditt verste symptom når du har angst?

Selv sliter jeg med vibrasjoner i kroppen som flytter seg rundt fra bryst, hofter, føtter og arm. Muskelvondt. Hjertebank når det står på som verst.

Jeg vil ha tilbake min vanlige hverdag... :( Føler meg fanget i angst....
Avatar

Det verste...

nov 28 2018 - 22:24
det aller verste fysisk sett, var da hele kroppen min låste seg mens jeg kjørte bil. Jeg fikk stoppet. Men fikk nesten ikke tastet 113. Fingrende mine kunne ikke beveges. Jeg har aldri aldri i mitt liv kjent noe lignende. Det var gørr skummelt.

Ellers, sleit jeg meg skjelvinger om kvelden, pga frykt, så jeg sjeldent fikk sove. Skjelving og risting nærmest. Husker det som utrolig utmattende. Så til slutt sovnet jeg vel av det i seg selv.

Den dag i dag er ikke det fysiske som skjer det verste, men frykten i seg selv er ille nok. Altså, det psykiske.
Avatar

Re: Hva er det verste symptomet du har hatt på angst?

nov 28 2018 - 23:25
Så forferdelig at kroppen låste seg. Måtte vært en surrealistisk følelse.

Slik risting som du beskriver ligner litt på det jeg har bare at man ikke kan se det. Ja, det psykiske er helt forferdelig. Man blir så rådløs på hva man skal gjøre fordi man ikke kommer seg ut av det...
Avatar

Mye å velge i..

nov 29 2018 - 00:57
Det er vanskelig å sette fingeren på noe spesielt, da de fleste av symptomene er ubehagelige. Men d verste var kanskje da jeg møtte veggen, å alle symptomene kom. Alt ble liksom snudd opp ned, fra normal hverdag, til elendig form.
Avatar

Re: Hva er det verste symptomet du har hatt på angst?

nov 29 2018 - 09:57
Har masse symptomer, smerter i rygg, bryst, mage, nakke. Hofter å lår! Sliter med mye panikkangst.
Men det verste er nok at jeg våkner hver bidige natt fra mellom 20 minuttt til 1 time etter jeg har sovnet. Med brystsmerter å vondt i magen å kjempesvimmel! Dette pågår i 10-15 minutter før jeg får så e igjen. Men da sover jeg resten av natta. Noen andre som opplever noe av det samme? Hva i huleste kommer det av. Dette startet etter at jeg for 2 mnd siden fikk et voldsomt panikkanfall .
Har forøvrig slitt med angst i 4-5 år nå
Avatar

Petter84

nov 29 2018 - 11:04
Har også symptomer som ikke forsvinner etter et panikkanfall for over en mnd siden. Jeg skjelver (ikke synlig). Det vibrerer på en måte og det kommer og går og flytter seg fra kroppsdel til kroppsdel, men mest venstre side. Om jeg er sliten eller stresset eller redd kommer det ekstra mye. Da føles det som om kroppen er helt elektrisk. Merkelig at dette skal sitte igjen etter panikkanfall som med deg. Er du redd og bekymret for hjertet ditt så det er derfor du har det ?
Avatar

Re: Hva er det verste symptomet du har hatt på angst?

des 1 2018 - 16:09
Min angst starter gjerne med svimmelhet. Jeg får en følelse av at ting "flyter" rundt i rommet. Jeg klarer ikke å følge med på det jeg driver med. Være seg se på TV, lage mat osv. Så er det jo dette med pusten. Jeg føler jeg ikke får puste, og klarer rett og slett ikke å svelge. Deretter følger gjerne hjertebank, svette, blir varm i fjeset og en utmattelse ut av en annen verden. Jeg mister all form for følelse og styrke i armene samtidig som jeg er uhyre redd. Jeg blr også utrolig irasjonell.

For en tid tilbake lot jeg dette bare stå til, men nå har jeg blitt mye flinkere til å angripe Herr Angst som jeg kaller han. Jeg forsøker å møte monsteret. Jeg prater til meg selv og til Herr Angst. "Husk å puste, BA. Det er du som har kontroll over tankene dine" "Jeg vet du bare vil passe på meg Herr Angst, men det passer litt dårlig nå. Du skal få lov til å være litt på besøk, men snart må du gå!"

For meg hjelper det utrolig mye når jeg klarer å puste rolig. Jeg øver på en del pusteteknikker når jeg er oppegående.
Det er ikke alltid jeg klarer å komme meg ut av angstanfallet. Det er nettopp fordi det er så utrolig vanskelig å være reasjonell når kroppen og følelsene sender så mange vonde og tydelig signaler.

BA '77
Avatar

Panikkhuggu84

des 1 2018 - 19:34
Om jeg er redd for hjerte? ENORMT.
Sjekker puls osv konstant! Plutselig dør jeg sånn kjappe slag som jør at det kommer opp i Halsen som bare det. Før det roer seg ned. Men blir veldig svimmel og dårlig av dette reste av dagen. Vet ikke om det er fordi jeg blir redd eller om det virkelig er no underliggende som legene ikke finner. Vet ikke. Men har en fryktelig opp å ned periode i hverdagen. Kan være veldig bra en hel dag, plutselig blir jeg dårlig. Aner ikke hva det er dessverre! Ingen gjør
Avatar

flere verstinger...

des 1 2018 - 23:11
Har hatt angst i flere år, og symptomene forflytter seg til noe nytt hele tiden. Jeg har hatt flere fysiske som besvimelse, følelsen av at en voksen mann ligger på brystet mitt osv. Men må si verstingen er følelsen av å bli gal, eller den delen som kommer før anfallet hvor jeg virkelig føler en slags ut av kroppen opplevelse, et ganske generelt angst symptom, men for meg er det verstingen faktisk... men vet at angst kan gjøre mye rart, søskenbarnet mitt ble lammet i halve ansiktet og t.o.m nevrologene på sykehuset trodde det var hjerneblødning, men viste seg bare å være angst - veldig kraftig da det hadde stått på i flere måneder.
Avatar

Re: Hva er det verste symptomet du har hatt på angst?

des 2 2018 - 20:16
Det verste for meg er tankekjøret som man kan være fanget i i flere dager. Uvirkelighetsfølelsen er ganske ekkel å ha også. Av fysiske symptomer synes jeg konstant følelse av uro er utmattende. Ganske ekkelt å ikke få puste skikkelig innimellom.
Avatar

Re: Hva er det verste symptomet du har hatt på angst?

des 2 2018 - 22:48
Mange sterke historier her. Kan være en god bekreftelse på at man ikke er alene som det noen ganger kan føles som når alt står på. Frykten for at noe er galt og følelsen av å miste fullstendig kontroll på seg selv er vondt og altoppslukende. Det har tatt over hele hverdagen min og jeg går konstant og kjenner etter på kroppen min. Jeg er sliten og redd.. :( Når skal dette gå over..

Til forsiden