Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Husredd og mørkeredd!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Husredd og mørkeredd!

juli 11 2013 - 22:11
Hei :) Tenkte kanskje å høre om det er noen andre som er like redd som meg når mørket kommer om kvelden.

Jeg opplevde en full jente kom inn og hylskrek en natt for 4 år siden i huset vårt inne på mitt rom. Og etter dette har angsten steget forferdelig om kveldene når jeg er alene..
Jeg ligger på vakt i sengen og hører jeg den minste lyd så stråler det fra hjertet og ut i hele kroppen, så dundrer hjertet og jeg føler jeg stopper å puste. Så må jeg prøve å tenke logisk at det sikkert ikke er noe, om kommer en lyd til skjer det samme igjen.

Om jeg må sove alene i huset sover jeg ikke før det er lyst ute, etter en grusomt angstpreget natt! Går i behandling til psykolog men har nettopp flyttet, så har ikke fått ny behandler enda. Sliter også med sosial angst, gad og agoraforbi.. Så angsten har en stor del av livet mitt generelt, men nå er det natte angsten som plager meg mest. Er det noen andre her ute som har det slik?

God sommer til alle :)
Avatar

Re:

juli 14 2013 - 21:12
Jeg er også mørkeredd, og kjenner følelsen av det å "ikke vite" hva lyden er når en ligger i senga klar til å sove. Selv prøver jeg også å tenke logisk, og lukke øynene. Har sett tusenvis av skrekkfilmer, og utrolig nok har dette hjulpet meg til å innse hvor liten sjanse det kan være for at det er noe farlig utenfor soveromsdøren :) Men merker likevel at jeg skvetter til! :P
Til forsiden