Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Huff :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Huff :(

okt 6 2013 - 22:54
I dag føler jeg for og gi utrykk for mine følelser og den vonde angsten.
Slitt voldsomt i dag våknet med uro og en følelse av hva dagen kom til og gi, ga litt f-- og eksponerte meg selv for frykten om min helseangst for hjerte osv.
Gikk meg en 35 min tur i litt krevende tempo med bakker osv, trodde dette ville gi meg gode følelser og tilfredsstillende dag.

Neida angsten satte inn og di medflølgende kroppslige symptomer som hjertebank, ekstraslag og urolig hjerte..:(
Resulterte i legevakt besøk, det føles som et tilbakeslag som jeg ikke hadde håpet på.
Ekg og puls blei tatt alt ok :) som før...

Nå sitter jeg her aleina med angsten og uro, kribling og mauring i kroppen, gråter litt og er oppgitt over tilstanden..:((

Jeg skjønner litt av denne angsten og hva den kan gjøre med oss men jeg greier ikke se galskapen i den og vise den døra ut, den kontrolere meg følelsesmessig og har det overtaket som jeg skulle ha hatt over den, alt er så tungt akkurat nå livet mitt har blitt snudd opp ned det siste 1,5 året...:(

Det er så mye forskning rundt om i denne verden på det medesinske, jeg skulle ønske det kom en revolusjon innen angst forskning som kunne hjelpe oss ut av denne tilværelsen.
Når angsten er så tung hva ser vi etter, jo en dagstilværelse uten en invalidiserende angst..Huff huff :(

ÅÅÅÅÅÅÅÅ kor tungt det er nå :((
Avatar

Hei!

okt 6 2013 - 23:36
Jeg vet SÅ godt hvordan du har det!! Angst er grusomt! Våknet selv idag med en forferdelig uro, kvalm og skalv, alle tankene i et eneste rot, følelsen av "nå klikker det for meg!"

Unner ingen dette, men alt i alt er det godt å vite at man ikke er alene. Man gråter av fortvilelse, man er ikke seg selv, man prøver å ta seg sammen. Av og til skulle jeg ønske at jeg hadde en sykdom som viste på utsiden, da hadde alle forstått. Det verste jeg hører er "prøv å tenk litt positivt, da går det nok over"... Nei, det gjør ikke det. Vi kan ikke for det, men vi vil så gjerne klare det!

Mennesker med angst er de sterkeste menneskene av alle. Vi må tåle mye dritt, uvitenhet, å bli misforstått, ledd av... Men vi er så sterke når vi er friske. Og vi er flinke til å ha menneskelig forståelse for andre.

Har en knallhard dag idag selv, og selv om det var vondt å lese innlegget ditt, så gjorde det godt også. Håper du får en god natt :)
Avatar

Hei.:)

okt 7 2013 - 00:44
Tusen takk for ditt svar og dype forståelse for det vi gjennomgår med angsten :)
Noen sier at dem med angst er sterke mennesker og man blir sterk av dette når man " kommer ut av denne angsten " og det er jo et inntresant spørsmål.:P

Som du skriver for dem som ikke opplever dette skjønner med og anstrenge seg litt ikke hva man går igjennom av psykiske og fysiske smerter, det oppleves som et helv--- annet er det ikke og si..:(

Jeg reiser til bergen og skal besøke Ingvard Wilhelmsen som driver hypokonderklinikken, han er spesialist på indremedisin og for dem som sliter med helseangst.
Jeg ser for meg at jeg ikke kureres der og da men at jeg kan få impulser og råd om hvordan jeg selv kan hjelpe meg ut av dette, skal også diskutere med han om medesin, bruker du noe medesin.?

Har hørt at efexor og en annen medesin skal være bra for dem med helseangst, husker ikke hva den siste medesin heiter ?

Igjen tusen takk for ditt innlegg :)
God Natt :)
Avatar

:)

okt 7 2013 - 06:59
Håper du fikk en god natts søvn :)
Er angsten verst på morgenen eller kvelden for deg? Hos meg er det om morgenen. Kvalm og vondt i magen :S og masse rare tanker. Går du på noen form for antidep? Jeg går på Venlafaxin, den har hatt god virkning på meg med tanke på helseangsten, men nå etter fødsel må jeg nok gå opp i dose.

Avatar

Hei igjen :)

okt 7 2013 - 13:33
Takk for ditt svar :)

Jeg sov ganske godt i natt om det skyldes at jeg tok en stesolid 5 mg tidliger på kvelden veit jeg ikke, syntes ikke den dempet tilstrekkelig på angsten :/

Angsten min har en tildens til og eskelere utover dagen alt avhenger hva jeg gjør.
Om morgenen så kan tankene komme som feks, kommer angsten i dag kan jeg begynne og tenke.
Min angst dreier seg kun om hjerte frykt ( dødsangst ) jeg greier ikke skjønne at når jeg får ekstraslag osv så er det normalt men for oss med angst så oppfatter vi det som noe alvorlig og farlig :/

Når jeg ikke har noe av dette så har jeg utrolig nokk en forventningsangst om noe skjer snart i bryste.
At man ikke greier og snu disse tankene til noe annet.

I dag så valgte jeg og dra en snartur på hytta mi, angsten følger med selv om jeg ikke inviterer den med.
Der ute så gjør jeg litt fysisk arbeid samtidig som jeg er veldig oppmerksom på hjerte og merker selvsagt et lite ekstraslag men jeg lar meg ikke stopp og fortsetter men jeg merker uroen og frykten sagte men sikkert kommer og ødelegger vell tiden der ute :/

Jeg har brukt medesin som cipralex først i ca 3 mnd, lite effekt gikk over til Zoloft i 2,5 mnd usikker på hvem av dem som var best, kanskje Zoloften men valgte nå og slutte med den i desember 2012 etter det har jeg ikke brukt medesin men nå er jeg usikker på hva som er best skal til Ingvard Wilhelmsen i bergen den 21 og 22 oktober vil forhøre meg med han om dette med medesin og om skal skal ikke :)
Til forsiden