Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Høy puls i flere timer... angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Høy puls i flere timer... angst?

jan 26 2022 - 22:08
(Har Helseangst å PTSD).

Jaja i kveld ble det nye høyder. Satt rolig i sofaen å så TV da jeg kjente hjertebanken komme. Relativt normalt men kjente noe var annerledes denne gangen. Den var så kjap. Sjekka pulsen å den var 140. Ringte legevakta å dem sendte en ambulanse (just in case). EKG var fint... høyt blodtrykk å puls var det enste dem fant. Utenom noe ør i hode å skjelvinger (sikkert pga stress) så fant dem ikke noe men ble en tur til legen sammen med dem.
Hos legen ville ikke ho gjøre noe siden EKG var fint. ikke en gang lytte på hjerte. Siden EKG var fint var det ikke noe mer ho kunne finne å forsikra meg om at høy puls ikke var farlig men sa jeg MÅTTE få meg en time hos fastlegen i morgen... ikke farlig men MÅTTE få meg en time. Jaja det skapte jo mange tanker i mitt hode men nok om det.
Så nå sitter eg her... urolig å med en puls på 140 ish på 5 timen... Vet egentli ikke hva jeg skal tro, mene, håpe... Er det noen andre som har hatt det slik? Er det bare angst? Pleier ikke glede meg til legebesøk men kjenner eg gleder meg veldig til legekontoret åpner...
Avatar

Re: Høy puls i flere timer... angst?

feb 2 2022 - 21:50
Hvordan er pusten din? Du kan forsøke å puste dypt inn rolig og helt ut i rolig tempo. Hvis du klarer å roe ned pulsen med en kontrollert, dyp og rolig pust så tror jeg man kan være ganske sikker på at dette er angst :) pust inn og tell sakte til 5 og pust ut på 7.
Avatar

Re: Høy puls i flere timer... angst?

feb 11 2022 - 00:12
Sånn har jeg det også og jeg har også ptsd og helseangst
Til forsiden