Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjerterytme forstyrrelser.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjerterytme forstyrrelser.

april 15 2021 - 13:45
Hei. Er det noen som har fått konstantert sinusrytme forstyrrelse (hjerterytmeforstyrelse) over EKG? Var hos hjertespesialist idag for å få på meg 24 t ekg. Jeg hadde så hjertebank og var så dårlig når jeg var der at han valgte å ta ett ekg av meg som viste sinusrytme forstyrrelse. Vet ikke mer før i morgen , da jeg må gå med ekg til da. Nå er jeg livredd og frykter det værste :( er liksom hjertet det er snakk om. Har følt meg så dårlig de siste dagene. Er diagnosert med angst fra før.
Avatar

Jespmoee

april 15 2021 - 14:40
Dette er angst! Helt sikkert! Symptomene er så opp i dagen opplagte at jeg vil bli sjokkert hvis det ikke er angstrelatert. Angst og rytmeforstyrtelser hører sammen som hånd i hanske!
Avatar

Jespmoee

april 15 2021 - 15:32
Tusen takk for at du svarte meg. Har vært dårlig i flere uker nå. Under andre ekg som har vært tatt , har vært normale. Foruten om skyhøy puls.. så fikk litt sjokk idag da det viste seg å være hjerterytme forstyrrelse. Hjertebanken har jeg ikke hele tiden. Men har alltid hatt høy hvilepuls. Hjertebanken kan komme plutselig uten at det har vært noe trigget fra før. Panikkangst har vært diagnosen fra før. Så blir godt å utelukke noe annet iallefall :( får vel samme anfallet i morgen tenker jeg.. Hater slike undersøkelser , da jeg har helseangst fra før.
Avatar

Håper det ordner seg

april 17 2021 - 16:56
Blomst1989 Håper det ordner seg for deg. Vondt å lese at du strever slik. Kjenner igjen helseangsten og panikkangsten. Strever veldig med lignende som deg. Men da jeg har hatt undersøkelser sier de bare det ikke er farlig. Skjønner frykten din. Angst utløser ekstraslag og urytme, det kan jeg skrive under på. Hatt det tusen ganger og det er ubeskrivelig ubehagelig. Men får beskjed om at dette ikke er farlig. Men jeg kjenner igjen det du skriver at det kommer plutselig.
Til forsiden