Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjertebank

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjertebank

des 16 2021 - 09:30
Plaget med en del hjertebank siste tiden.. og dette gjør at angsten kommer snikende tilbake.. redd for hjertefeil, men trener en del, og da merker jeg ingenting, ofte gir det seg en stund etter trening også... tenker (prøver ihvertfall) at da er det angst og ikke hjerte...

Men så er det smerter i brystet? Er det en klar forskjell på angst smerter ( muskulært) og reelle hjerte smerter? Hvordan vet jeg forskjellen?
Avatar

Re: Hjertebank

juli 14 2022 - 17:02
Ved å gå til lege og få hjelp. Da vet du forskjellen. Det er mest sannsynlig ingenting, men skjønner det er ubehagelig. Har det selv.
Avatar

Re: Hjertebank

juli 22 2022 - 21:31
Har noen tips til hvordan bli kvitt dette, eller i det minste få mindre av det? Har noen opplevd at det har kommet og forsvunnet av seg selv?
Avatar

Re: Hjertebank

aug 17 2022 - 09:28
Jeg har slitt med dette i mange år. Hjerte løper løpsk, eller så hopper det over slag jevn. Begge deler er ekkelt og slitsomt å kjenne. Man blir redd. Hjerte skal liksom virke ordentlig.. Har vært hos spesialister, så jeg må stole på at hjerte er normalt. Lurt å få sjekket det i første omgang, om det ikke er gjort. Det som påvirker hjertebank er så mye. Stress, tanker, angst, koffein, sukker osv. Det som kan hjelpe er yoga/meditasjon, tenke på inntak av mat og drikke som kan trigge det.
Til forsiden