Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjerte angst? Noen som kan relatere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjerte angst? Noen som kan relatere?

juli 7 2022 - 05:45
Er ingenting på nettet som kan beskrive dette og det bekymrer meg. Er og veldig vanskelig å forklare men jeg skal prøve.

Så la oss si at hjertet slår helt normalt, men så ut av det blå, slår det noe som føles som tomme slag, «wosh wosh wosh» og så slåt det normalt igjen, ingen harde dunk som med hjertebank, hjertebank har jeg hatt før og vet nøyaktig hvordan det føles.

Dette er bare så sykt ekkelt og det fører ofte til panikk, får ingen andre symptomer spm svimmelhet osv, får bare mye angst setter det har skjedd.

Håper noen her kan relatere, ubeskrivelig hvor ekkelt det er når ikke engang noe på Google kan forklare det. Alt der forklarer «harde slag» og jeg får ikke alltid det.
Avatar

Hei

juli 13 2022 - 01:32
Jeg har også sånne. Det kalles ekstraslag å er helt ufarlig. Utrolig ekkelt men helt ufarlig

Håper dette var litt til hjelp :)
Avatar

Re: Hjerte angst? Noen som kan relatere?

juli 14 2022 - 11:36
Jeg har også disse, ble registrert på ekg og var helt ufarlige, de anbefalte en utredning nå etter sommeren, bare for å ha gjort det, men disse var absolutt ufarlige. Noen ganger håndterer jeg dem bedre enn andre ganger ????
Avatar

Hei

juli 15 2022 - 14:54
Har hatt det likt i perioder. Hjertet mitt slår på veldig ulik måte, det kan være enkle ekstraslag, slik du beskriver det, eller føles på en helt annen måte. Jeg er godt undersøkt hos hjertespesialist som sier dette er normalt og kommer av angst. Men det er utrolig ekkelt når det står på.
Til forsiden