Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelpesløs!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelpesløs!

juli 22 2019 - 23:21
Kontroll kontroll
Ikke forsvinn
Jeg må ha deg her
Du må være min bestevenn

Men livet livet
Kontroll har ingen
Jeg er hjelpesløs
Jeg vil til himmelen
El helvete
Hvor hen det er plass for meg
Avatar

Re: Hjelpesløs!

aug 17 2019 - 14:39
Forstår at diktet du har skrevet er en kort versjon av hvordan du har det nå, og at livet kan være vanskelig, men det finnes så mye godt her i livet som du burde prøve å legge merke til. Når du er hjemme, sett pris på at du kan slappe av og se en film, lage deg noe god mat, lese en god bok eller gjøre noe du liker. Og når du er ute blant folk, se folk inn i øynene og smil så får du ganske sikkert et smil tilbake, og vit at de aller fleste har empati for andre. Alle må ha litt kontroll på hva de driver med, men vi trenger ikke et kompulsivt kontroll behov. Prøv litt og litt å slippe kontrollen og vær ærlig med deg selv. Jeg håper du vil ta dette til deg, og ta det i ditt tempo. Du må ta vare på deg selv og jeg vil at du skal ha det bra med deg selv.

Ha troa på at det vil bli bedre!!
Avatar

Hei

aug 19 2019 - 20:42
Takk for gode råd.jeg er opptatt av kontroll på grunn av visse ting og mye har dreid seg om å ha kontroll kontroll jeg egentlig ikke klarer å ha.men så finner jeg ut de siste månedene at vi har ingen kontroll over ting i livet.ingenting i livet kan kontrolleres og da blir det store konflikter inne i hode.hva gjør man da?
Avatar

hallo igjen

aug 22 2019 - 02:36
nydelig dikt
men husk:
intet rike som kommer i konflikt
med seg selv
kan bli stående
så legge alt i vår herres hender
la han avgjøre din skjebne
for han ser det hele bildet
han har den endelige viten
og vit jeg heier på deg!
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 22:31
Takk for svar.Håper Herren har gode planer for oss at ting blir bedre.jeg likte sitatet intet rike som kommer i konflikt med seg selv kan bli stående.Dette var bra.mange gode råd her.
Til forsiden