Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp

okt 17 2021 - 18:01
Hei. Har smerter i venstre bryst, hode verk, trøtt, slapp, rygg, prikking i armen heilt te fingrene og smerter rundt i magen. Føles ut som jeg har blåmerker inni magen oppe på venstre side… er dette angst? Noen som syns det hørres kjent ut? Synes det er skummelt å går rett på tanken «farlig»
Avatar

Hei

okt 17 2021 - 18:29
Har hatt det i en periode nå i sommer. Har vert hos legen mange ganger men eneste vi har funnet e gallestein men legen sier di smertene er på høyre side så vi vett ikke hva så gir meg så mye ubehag. Har toke di meste prøvene som går ann også så jeg blir veldig engstelig
Avatar

Det går fint

okt 17 2021 - 19:29
Jeg vet ikke hva slags angst de andre som har skrevet til deg har, men alt det du har nevnt er almminelige angst symptomer. Nye symptomer kan forekomme hele tiden pga angst. Selv jeg noterte sikkert over 60 fysiske symptomer jeg kjente på av angst som jeg trodde var noe annet. Men som sagt du har vært hos legen, hvis de har sagt at du er frisk så er det bare å roe ned. Man kan få masse rare symptomer av angst, sjekk ut anxiety centre sin liste over symptomer så ser du det finnes hundrevis.
Avatar

Tusen takk

okt 18 2021 - 20:32
Tusen takk for svar! Er litt godt å hørre det bare er angst. Føler du ubehag med nerver og dunking i hele kroppen også? Er en plass også flytter det seg og holder på sånn…
Skal sjekke det ut! Setter pris på det
Avatar

Re: Hjelp

okt 18 2021 - 20:34
Ja har følt på alt type ubehag og dunking over alt lol. Men som sagt anxiety center lister opp mang amnge symptomer som kan forekomme av angst, anbefaler å sjekke det ut:)
Til forsiden