Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp

jan 16 2020 - 13:13
Beina er helt gelé.føles jeg kommer til å svime av at jeg faller ned i bakken og har vondt i magen hele dagen er det noe dag etter dag.år etter år.jeg er kjempe sliten.får plutselig vondt i ryggen men med beina er det ille .jeg føler jeg besvimer det er så vanskelig å gå fordi jeg er redd å gå i bakken.vet ikke hva jeg skal gjøre av meg.er så sliten.høres ut noen ganger at folk tror det er bare å få hjelp så blir man bedre slik er det ikke.å gå i terapi krever mye mye av en selv også og nå for tida med alle som prater de ikke får hjelp får jeg dårlig samvittighet da jeg har hjelp over 15 år og føler jeg tenker på dette selv om andre sier jeg ikke skal gjøre det at det ikke er mitt problem.å slite alvorlig i mange år betyr ikke alltid man blir frisk for noen som har kroniske lidelser må faktisk til en viss grad akseptere det at man har kroniske lidelser og det er kjempe tøft.jeg er utslitt nå redd for å gå rundt på gata sikker på at jeg faller i bakken.jeg kunne vært hos psykologen min hver dag sittet der for ikke å føle meg alene med alt andre ikke forstår for det er mye jeg sliter med som ikke andre rundt kan forstå.nå lurer jeg på hva slags råd noen har eller tid å bruke på å svare eller hva som helst for akkurat nå er jeg så frustrert og fortvilet av å gå rundt og bevege meg
Avatar

...

jan 16 2020 - 17:47
Jeg fikk kan få sånne anfall selv hvor det føles ut som kroppen stivner. Så litt motsatt av gele. Bortsett fra at jeg blir skjelvete som gele noen ganger. Tror vi har et utmattet og overbelastet nervesystem vi som sliter mentalt.
Avatar

altså

jan 16 2020 - 18:07
å være så hardt rammet
er bare helvete på jord
folk som ikke har opplevd det
vet ikke en dritt hvor heldige de er
jeg føler masse med deg mrsfreak
håper du kan plukke alt fra hverandre
for da er det lettere å få gjort noe med
vit at jeg heier på deg
klapper for deg
i`ll stay beside you ;)
Avatar

Hei dere to

jan 16 2020 - 18:43
Takk for omtanken.jeg aner ikke hva jeg skal gjøre rett og slett.det er så ille når jeg går ute og beveger meg jeg blir helt fortvilet.
Avatar

Et par forslag

jan 16 2020 - 19:35
Sjekk youtube videoer med ordet "pelvic". Det kan være du kan få en bedre balanse ved å rette på hoftestillingen og gangen. Det er også noe som kalles "chiwalking" som jeg har sett litt på. Har hjulpet min balanse og trening.
Avatar

Ok

jan 16 2020 - 23:26
Skal finne ut av det.for det har vært helvete.har jo vært mye i det siste men dette er blitt så mye verre og ekstremt dette med beina og svimmelhet.
Avatar

Re: Hjelp

jan 17 2020 - 01:35
Angst. Sliter med det selv. Kan skrive under på at det er helt jævlig!!! Alt ligger i hodet. Men det nytter ikke å snu det om, selv om man vet det. Men det finnes måter å berolige det på... Ta kontakt hvis du ønsker å høre hva som kan hjelpe :)
Avatar

Hmm

jan 17 2020 - 12:26
Det ligger i kroppen også.selv om det er i hode så er det kroppen man merker det mye på.
Avatar

Hele kroppen

jan 17 2020 - 13:51
Enig om kroppen, mrs. Mage og hjerne er tett sammenknyttet med vagusnerven. Tror hele kroppen vår er en slags hjerne og vi nevrotiske blir preget gjennom hele systemet. Jobber mye fysisk selv. Og mentalt. Alt trengs
Avatar

Hei redsinder

jan 18 2020 - 19:40
Så enig med deg.alt det psykiske går på kroppen så mye.alltid er det noe enten det ene el det andre.dette med beina sliter meg ut altså.vil bare det skal gå over altså.jeg vet det er psykisk men likevel når det er der hjelper det ikke å tenke slik da er det så ille.
Avatar

Annet forslag

jan 18 2020 - 22:59
Wim Hof breathing. En ganske spesiell pusteteknikk. Noen pusteteknikker er for å roe ned. Denne er for å gi energi og våkenhet
Avatar

...

jan 18 2020 - 23:03
Bena er viktig. Det er godt å føle at de er sterke og balanserte. Gir selvtillit blant folk
Avatar

Hei

jan 19 2020 - 10:30
Jeg syns jo det er hjelpesløst når jeg føler beins kommer til å svikte.Jeg vet jo det er angst. Men likevel vanskelig når jeg går rundt og har det slik.jeg tenker jo også at hva hvis jeg mister beina.
Avatar

...

jan 19 2020 - 11:54
Mister bena?
Avatar

Hmm

jan 19 2020 - 12:05
At jeg enten blir lam el mister beina at de svikter meg fullstendig for det jeg kjenner og føle4 når jeg går at jeg faller om at beina føles rare det er så ekstremt.
Avatar

Sjekket

jan 19 2020 - 15:14
Det er noen få som er veldig uheldige og mister bevelgelses-evnen. Det kan jo ramme en, som så mye annet. Har du vært hos en spesialist og sett om det er noe med leddene eller musklene dine?
Avatar

Hei

jan 19 2020 - 22:24
Har ikke vært hos legen.jeg ser jo beina beveger seg og går men de er som gelé og plutselig stramme og det føles jeg ramler og faller om og besvimer jeg er redd for å gå rundt.kan jo ikke ha med bevegelighet hvis jeg går rundt i bevegelse men jeg er redd hele tiden.har time Hos psykologen min på mandag så det blir godt.
Til forsiden