Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp,

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp,

april 14 2019 - 23:14
Jeg har såååå mye angst nå.er noen våken nå
Avatar

Re: Hjelp,

april 14 2019 - 23:30
Ja, du er ikke aleine, jeg er her med deg. Og husk at et angstanfall går over til slutt; det varer ikke evig.
Avatar

Hei

april 14 2019 - 23:35
Vet det men like jævlighver gang som du vet mye kaos for tida
Avatar

Huff

april 14 2019 - 23:37
Angst er så fysisk noen ganger lurer jeg om det er fysisk el psykisk lidelse
Avatar

Re: Hjelp,

april 15 2019 - 00:03
Mm, forstår godt at det føles sånn, siden jeg har hatt det selv. Angst oppleves som om det er helt irrasjonelt; som om man ikke har noen som helst kontroll over følelsene sine. Det er som om angsten lever sitt eget liv inni kroppen din, og man føler seg bare hjelpeløs, forvirret og fortapt.

Hjelper det for deg å høre på beroligende musikk? Roer det ned angsten for deg? Er bare en idé jeg fikk nå...

Ellers burde du prøve å distrahere deg med noe som stjeler oppmerksomheten din under et angstanfall (f.eks. oppmerksomhets-krevende YouTube-videoer som vekker interessen din). Dette er ikke noen permanent løsning for å bli kvitt hele den vedvarende angsten man har, men det kan fungere til å redusere/eliminere et angstanfall.
Avatar

Nettopp

april 15 2019 - 01:30
Det føles at angst lever sitt eget liv det er sikkert og visst med alle jævlige fysiske symptomer og.musikk hjelper noe men medisin mest.hvor ofte har du angst da gresshoppe?
Redigert etter regler om navn på medikamenter ADMIN
Avatar

Re: Hjelp,

april 15 2019 - 12:21
Jeg har ikke angst nå lenger; jeg skrev bare at jeg har hatt det før. Det er også derfor jeg veit at angst er en psykisk/tankeskapt lidelse, selv om det kan oppleves som en fysisk lidelse :)
Avatar

Re: Hjelp,

april 15 2019 - 19:25
Hei,

Tips: NHI har moduler med kognitiv terapi for forskjellige typer angst. Den som heter panikkangst har jeg tatt selv om jeg har helseangst. Jeg tror de er veldig nyttige videoer. Helt gratis. Håper det kan hjelpe.

Søk på selvhjelpskurs :)
Avatar

Hei tinkerbell

april 15 2019 - 21:26
Jeg går i behandling hos psykolog akkurat for tida er han på ferie og jeg er jo redd noe skal skje han.Det er alltid vanskelig å holde ut og når jeg er så sliten og dårlig og alt er svart så er han på ferien.hjalp selvhjelpskurs deg da?
Avatar

Hei

april 15 2019 - 21:39
GResshoppe det er så rart hvor fysisk angsten er selv om det er psykisk lidelse det påvirker så mye det fysiske.kroppen er så merkelige greier hvordan alt fungerer sammen.
Til forsiden