Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp meg!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp meg!

jan 12 2022 - 16:47
Hvordan håndtere angst?! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg!! Når skal det roe seg liksom? Jeg er på 5 døgnet nå, sovet meget lite fordi det dundrer løs i brystet konstant! Jeg prøver å distrahere meg selv, men finner ingenting som hjelper! Det hjelper å snakke med søster/venner, men det er ikke så enkelt å få til så ofte da de stort sett er opptatte. Dessuten kommer angsten tilbake straks jeg blir alene igjen.. Dette er helt grusomt!!
Avatar

Re: Hjelp meg!

jan 12 2022 - 19:40
Noen anelse av type angst eller hva som trigger den?
Avatar

Har akk d problemet

jan 12 2022 - 20:56
Hei
Har akk d problemet
Nå e me 2stk????????
Avatar

Re: Hjelp meg!

jan 12 2022 - 22:22
Har akkurat blitt dumpa/ghosta av en som ikke ga meg noen forvarsel eller forklaring, så akkurat nå trigger alt som minner om hen veldig! Men har slitt med angst før dette også, uten at jeg klarer å sette fingeren på hva som gjør det. Er bare en konstant og intens uro i brystet som jeg ikke klarer å roe eller bli kvitt! Er sobril en løsning? Eller vil det bare forverre? Jeg er redd avhengighet, så hadde ikke kommet til å ta det hver dag, men hadde vært fint å kunne ta det i ny og ne for en liten pause..
Avatar

Takoverskspet

jan 13 2022 - 00:17
Nå har jeg selv vært igjennom det selv ved å oppleve et samlivsbrudd uten forvarsel eller forklaring. Men tenker også at så lenge begge er voksne så må man bare godta/respektere valget til vedkommende uansett hvor vondt det kan være uten viten om hva som var feil og ikke minst kunne løse det som voksne om det noengang fantes et problem. Kan også hende at vedkommende bare fant seg noen ny i mellomtiden og for skamfull til å være ærlig. Dette er fremdeles ting man burde som voksen bare godta/respektere da noe annet ville jo bli betraktet som en form for kontrollerende oppførsel og kan være kriminelt om går utover et menneske’s frihet og retten til å ta sine egne valg. Forstår veldig godt den uroen som følger ved å ikke i det minste få et svar på hvordan ting ble slik de ble. Når kommer til medikamenter så er det nesten noe du må ta opp med din fastlege om hva som kan være best for deg i din situasjon da vi er alle forskjellige og kan responderer ulikt på medikamenter. Håper dette var til noe hjelp :)
Avatar

pssssst

jan 14 2022 - 23:44
mye bra igjen fra lemmings
håper du klarer å finne ut
nøyaktig hva som skjer
det er nemlig alfa omega
om du skal bekjempe det
og være ikke redd
for avhengighet
jeg har brukt sobril
i en årrekke
uten det minste problem ;)
Avatar

..

jan 15 2022 - 10:07
Jeg godtar på en måte valget, sånn i hodet mitt. Men det er nesten umulig å tenke på noe annet. Og kroppen er i konstant uro! Det er akkurat som om jeg er besatt av tanken på hen, uten at jeg har lyst til det. Jeg har slettet hen fra sosiale medier, og prøver å trene på å tenke på andre ting, men det er der konstant! Får ikke sove. Jeg har tatt en sobril og ble litt roligere av det, men er veldig redd for å ta for mye å bli avhengig.
Avatar

Sobril

jan 15 2022 - 10:37
For en del år siden brukte jeg et par sobril i uka en periode, det gikk fint uten at jeg ble avhengig. Men du har rett i at du bør ha respekt for dette, man kan nok fort bli avhengig HVIS man ikke har respekt for det. Jeg tenker at i den situasjonen du er i akkurat nå, så går det sikkert bra om du tar det et par tre ganger i uka bare i noen uker for å komme deg over kneika, jeg hadde turt det og jeg har super respekt for dette siden jeg har sett hva det kan gjøre med folk hvis de blir avhengige, da kan man få et betydelig større problem kanskje enn angsten. Men jeg vil også si at det har litt med hvor gammel du er, men hvis legen har skrevet det ut for deg og vedkommende kom med en alvorsprat og advarsel om å være forsiktig(som betyr at hen har samvittighet og ikke gir ut resepter i hytt og pine), så er erfaringen min at det går fint.:)
Til forsiden