Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

mai 11 2021 - 03:56
Hei! Jeg er en jente i 20 årene ett sted. 

For mange år siden så lånte jeg noen penger fra en fyr jeg var venn med den gang, til ett depositum på leie. Jeg tilbudte han å betale han med faste trekk ifra banken, men det takket han stygt nei til. Jeg hadde ikke råd å betale han tilbake alt på en gang. Den dag idag lever jeg et annet liv, men fortsatt nesten like lite penger som jeg hadde da. Huseieren tok hele depositumet mitt, og jeg fikk da ikke betalt han alle pengene tilbake på en gang (bør nevnes at han ødela en del ting for det depositumet) Problemet er at nå har han hengt meg ut på hans egen snapchat med informasjon og bilde av meg.  Jeg er superstresset, da jeg er helt ferdig med ungdomslivet mitt og denne fyren. Han har skrevet hvor mye jeg skylder han og alt mulig som ikke folk trenger å vite. Jeg fikk vite dette fra ei som følger han på snap, og jeg ble sjokkert. Jeg har fått hjelp til å betale han beløpet, men nå vil han ikke ha pengene, og skal tydeligvis kreve mer av meg. Grunnen til at jeg er redd er fordi han har gjort mye ting imot mine venner tidligere som er meget skremmende uten å gå inn på hva det gjelder, men det er syke ting. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. Jeg er ikke, og har aldri vert noen kriminell, og det er alltid 2 sider av en sak. Jeg er kjempe fortvilet. JA jeg var ung og dum (7 år siden) hva gjør man for å få slutt på dette når han ikke vil ha de pengene jeg faktisk skylder han? Jeg har i alle år slitt med angst, og denne saken gjør det apsolutt ikke bedre for meg. Jeg holder på å få orden på livet mitt også blir dette dyttet i fleisen på meg. Han drikker veldig mye og sier veldig skremmende ting. Jeg har prøvt og ordne opp men han vil ikke høre.. Jeg er nå godt voksen og på vei ut av 20 årene. Jeg lever ellers ett vanlig liv, men denne fyren vil ikke gi seg..
Avatar

Konfliktrådet

mai 11 2021 - 07:56
Hei, hvis du kan dokumentere noe er det bra. Jeg foreslår uansett at du tar kontakt med konfliktrådet for å høre hva de menerer smart. Trolig burde dere møtes nettopp i dette rådet, for å ha nøytrale meglerparter imellom dere.

Avatar

Re: Hjelp jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

mai 11 2021 - 09:35
Hvis du vil løse problemet permanent: Bli venn med noen som er mye større og farligere enn han.
Avatar

Konfliktløsing

mai 11 2021 - 17:44
Jeg tror jeg ville løst konflikten istedenfor å skape mere provokasjoner. Å gi slike en «smekk» som det foreslås her kan gjøre vondt værre. Pengekravet forsvinner ikke ved en politianmeldelse.
Avatar

Presisering

mai 11 2021 - 19:13
Det handler ikke om å gi noen en "smekk", men om å få bistand fra kompetente fagpersoner til å gi beskjed _på et språk han ikke kan misforstå_ om at pengekravet ikke lengre er legitimt fordi han ved flere anledninger allerede har takket nei til å få dem tilbake. (Ref: Øyvin Ribsskog: Hemmelige språk og tegn)
Til forsiden