Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp! og psykolog :/

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp! og psykolog :/

okt 18 2020 - 17:13
Jeg er en gutt på 19 år. Jeg sliter en del med sosial angst, generell angst og depresjon. Jeg studerer vernepleie men er ikke super motivert fordi jeg ikke helt vet hva jeg vil bli. Jeg har vonde tanker om meg selv og tror jeg ikke kommer til å oppnå noe i livet å bare bli en fattig tulling eller noe sånt. Jeg har vært hos psykolog hos helsestasjon for barn og ungdom. Dette hjalp ikke noe særlig. Skal prøve å skifte fastlege fordi den jeg har nå tar meg ikke på alvor. Slik at jeg kan få booket en skikkelig psykolog. Jeg studerer i Kristiansand. Kan du hjelpe meg å få en god psykolog som kan virkelig hjelpe meg? Jeg trenger virkelig noen å snakke med fordi jeg har det veldig tungt for tiden...
Avatar

Re: Hjelp! og psykolog :/

okt 18 2020 - 17:24
Hei, hørtes tungt ut det der. Universitetet har vel en tjeneste (SiA Helse), hvis det ikke er der du allerede har vært.
Avatar

Skrive ned

okt 19 2020 - 13:18
Et tips er å skrive ned hvordan du har det og hvilke utfordringer du har i hverdagen. Så vise dette til legen. Noen ganger drar en på seg en "maske" utad, slik som meg. Og en får ikke nok igjennom hvor mye en trenger hjelp. Selv har jeg brukt chat tjenesten her og fått noen chatvenner via dette forumet. Har hatt stor hjelp av det.
Avatar

Re: Hjelp! og psykolog :/

okt 24 2020 - 01:28
Noen behandlingstips mens du venter på å bytte lege; angstringen=gruppeterapi leder av tidligere deltagere, rask psykisk helsehjelp=gratis terapi uten henvisning fra lege, sjekk også ut kommunens nettsider om de kan ha noen andre psykiske helsetilbud som kan være relevante for deg.
Til forsiden