Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp!

des 22 2012 - 15:55
Andre som har hatt stramme muskler i halsen? Altså framme på halsen. Det gjør vondt når jeg tar på det, pluss det er veldig ømt oppover hele halsen. Har nok noen ømme lumfeknuter også, men noen av disse har jeg sjekket opp hos legen. Lurer også på om noen har problemer med å trekke pusten skikkelig? Er nok psykisk det da..
Avatar

hjelp

des 22 2012 - 17:41
heisann "angstjente". Har samme problem, det er så stramt og vondt rundt halsen, både forsiden, siden og nakken . Til og med tungen og munnen, og kjevemuskelaturen.
Har vondt for å puste, stram over brystet--- kommer av at jeg spenner meg skikkelig mye hele dagen gr. angsten, og muskelaturen klarer ikke å slappe skikkelig av i det hele tatt lenger...
Avatar

Hei

des 22 2012 - 20:31
Jeg har det ikke foran på halsen, men på siden av halsen og i brystkassa. Var en god del turer på legevakta fordi jeg trodde det var hjertet før jeg skjønte sammenhengen. Sliter med pusten og fordi jeg blir så stram i brystet.
Avatar

hjelp

des 23 2012 - 17:30
slik har jeg det også- føler ast det er så stramt at brystkassa ikke får hevet seg, og jeg sliter skikkelig med puste... legen og sykomotorisk fysioterapaut sier at det ikke er farlig, men ubehagelig...
Til forsiden