Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Himmelens vei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jaaaaa

feb 12 2021 - 16:55
demoner
er en del
av det hele
jeg forsker
på dem jeg
de skjuler seg
bla i tall da
om du får
en etter deg
ligger du tynt an.....
Avatar

Hei

feb 12 2021 - 20:09
Alien da kommer du til å forske så lenge du lever.Tror nok ikke det er meningen vi skal vite alt og finne ut av alt på jorda.
Avatar

Re: Himmelens vei

feb 13 2021 - 11:51
Du opplever mange interessante signaler, mrs. 9/9. Snedig. Ikke at jeg husket at 18 var det normale tannsettet. Tegnet hadde sikkert gått meg hus forbi. Kjipt med tenna

Ja. Mordere og tilsvarende. De gjør ondskap, og likevel tror jeg ikke de har valgt å være morderiske. Jeg reflekterer på om det kan finnes onde krefter utenfor mennesket.
Avatar

Hei

feb 13 2021 - 13:31
Jeg skjønte jo selvsagt ikke det med 9 men hørte jo prat om at det var noe med tenner telepatisk men jeg hadde jo ikke vondt i tenner da men fortsatt når jeg dro senere til tannpleier og tannpleier sa virker ikke som om det er hull fortsatt var jeg så sikker på det med tenna også fikk jeg vite dette huff.Det er drittvondt men de putta medisin inni.må vente en stund nå til de blir ferdige.Ja du er inne på noe interrresant onde krefter utenfor mennesker men da har mennesker ingen ansvar på en måte el jo derfor fins jo karma.Kan hende de mordere er mer mottakelige for ondskap mens vi andre hører på snille krefter.
Avatar

yes

feb 14 2021 - 03:20
demoner/onde krefter
eksisterer absolutt!
de har vært rundt oss
siden tidenes morgen
de kan jo bare ikke
bebreides sånn egentlig
de er rett og slett skapt slik
det er deres kall på en måte
ja deres plass i universet
så må vi kjempe mot dem da!!!!!
Avatar

Re: Himmelens vei

feb 14 2021 - 17:00
Jeg tror konspetet "ansvar" er veldig misbrukt. Det er lett å putte det i samme bås som "skyld". Jeg har fått en mye sterkere ansvarsfølelse ved å skille totalt mellom ansvar og skyld. Vi har alle ondskap inne i oss, og det kan vi ikke for. Likevel må vi ta ansvar for hva vi gjør.

Nå har jeg sett episoden om reinkarnasjon. Den fikk tanker til å spinne. Ikke bare om livet etter døden. Mange av dem virket ærlige. Håper på det beste for tennene dine, mrs

Veldig reflektert om ondskap, Alien.
Avatar

Hei

feb 14 2021 - 19:51
Det er sant at vi alke har ondskap i oss.Det er så mye i dette som forvirrer Tardetsommanhardet.Det er mange retninger å gå.Jeg liker for eks ikke at religioner fraråder å dra til medium.Man blir usikker på ting.Du vet i religioner mener man at medium driver med svart magi altså at de har kontakt med mørke krefter og ikke ens kjære for i religion så sover de som ikke lever fram til dommedagen.Jeg tror at de på en måte kan ha kontakt med oss men at det er vanskelig for forskjellige verdener derfor får vi signaler noe som gjør at vi skjønner det er dem.Hvis vi er åpne for tegn da kommer det lettere gjennom enn hvis vi har stengte kanaler.Derfor må jeg være åpen for ting for tenk hvis personen sender meg tegn hele tida også kommer det ikke gjennom.Det å oppleve vissitation dreams var stort og spesielt for meg.
Avatar

Re: Himmelens vei

feb 15 2021 - 07:24
Det er sant som du sier i forhold til kristendom. Jeg kommer selv med den bakgrunnen. Jeg sitter på gjerdet med det meste av disse tinga. På gjerdet med et vondt håp kan man si.

Jeg tenker at tegn som kommer fra noe godt trenger ikke nødvendigvis være fra den døde selv. Og så tenker jeg at det er forskjell på å få tegn og å oppsøke kommunikasjon med døde gjennom medium.

Hold deg åpen du mrs. Mange nok er lukket for mulighetene

Avatar

Tardetsommanhardet

feb 15 2021 - 13:16
Prøv å være åpen du også etterhvert også kommer vissitation dreams fra søstera di.Hvis du åpner deg for det el du kan be henne besøke deg så kommer du etterhvert å få besøk av henne.
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 16 2021 - 23:27
Dette et litt avsporing fra tema men har du lagt merke til at noen mennesker spør om råd og skriver som om de vil ha svar men de svarer til slutt ingen.Jeg finner det såpass irriterende at jeg har nærmest ikke lyst å svare.Skjønner du hva jeg mener.Her bruker folk tid og svarer og personen ser ikke ut til å bry seg hvorfor i all verden stiller man spørsmål da.Det er så irriterende.Har du blitt irritert noen ganger over dette.Man trenger jo ikke alltid være enig i alt man kan helt fint være uenig men man må ha såpass respekt for andre til å svare hvis folk skriver,Ikke sikkert personer er alltid enig i de rådene de får men det er helt greit det og.Irriterer slikt deg folk som oppfører seg slik
Avatar

Re: Himmelens vei

feb 19 2021 - 12:46
Jeg har funnet det irriterende noen ganger at det ikke er noen respons på respons. Man prøver jo å skape en samtale. Trenger ikke å være enige, nei. Jeg unngår ofte irritasjonen muligens ved at jeg ikke svarer på alle slags tråder.
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 19 2021 - 14:32
Det er nettopp det jeg mener.Noen ganger syns jeg det er frekt faktisk.Og jeg har tenkt faktisk om jeg gidder å bruke tida mi på å svare nye innlegg hvis det er sl8k.Vet du hva jeg hadde vissitation dream og jeg ble så glad.Det ringer på døra jeg går og åpner og der står personen rett foran meg og jeg bàre hva gjør du her personen virket ikke akkurat til å like det spørsmålet men startet å gi meg råd hvordan jeg skal overleve dette her.Jeg ble glad du fant meg.Du fant meg.Vi ga klem til hverandre og jeg sa du må finne meg igjen og komme igjen og jeg våknet av å holde meg som noen ga meg klem.Dette var så intenst sp virkelig helt utrolige opplevelser.Helt ærlig når jeg våkna jeg ante ikke at det var en drøm engang,Altså jeg fikk råd hvordan klare dette.Dette er ikke vanlige drømmer De er ikke sorge drømmer.Dette er typiske vissitation dreams med korte beskjeder ingen tristhet,personen man drømmer er frisk som før.Tenk det sjokket jeg fikk når personen ringte på døra og jeg åpnet og ser på personen.Dette er slike drømmer man spør ikke om dette er vissitation dreams man vet det og trenger ikke spørre seg.å det var godt med klemmer.
Avatar

altså

feb 20 2021 - 02:00
min høyt elskede mor gikk bort 20.okt i 2015
en dag jeg og en venninne skulle besøke gravstedet
sier min venninne plutselig:
hei du! jeg må fortelle deg noe:
livet âr en gamp och jag kann inte rida!
jeg fikk frysninger nedover ryggen
det var min mors favorittsitat det
men min venninne hadde aldri
under noen omstendigheter(!)
hørt det før - hun bare fikk
en følelse av å måtte fortelle meg det.....
Avatar

altså 2

feb 20 2021 - 02:14
det var morgen - jeg hadde vært oppe litt
men sovnet litt på sofa igjen da
i det jeg våknet etterhvert
stirret jeg rett på en pyntefigur
som jeg aldri hadde merket meg med før
en vakker "gammeldags" engel
vel utgangsdøren var låst
så hvor i huleste kom den fra?
hvem hadde satt den der?
vel jeg for min del er overbevist om
at det var min høyt elskede savnede mor.....
Avatar

Re: Himmelens vei

feb 22 2021 - 15:51
Jeg er glad dere hadde de opplevelsene. Takk som deler. Jeg skal holde øynene åpne for tegn. Mulig jeg er blitt en mer mottagelig person nå enn når søster døde. Har , til tross for mye tristhet, vært distansert til alle rundt meg. Nå begynner jeg mer å finne meg selv på godt og ondt. Kanskje det teller også, for å oppleve sånt
Avatar

Hei

feb 22 2021 - 21:48
Alien det var sterke opplevelser du hadde.Det er nok din mor som passer på. Tardetsommanhardet jo mer jeg har satt meg oppi i å forstå alt dette jo mer opplevelser har jeg.Vi besøker nok den andre verdenen hver gang vi sover og de kommer til oss.Vi reiser på en måte.Jeg drømte å ha hatt mye sàmtaler med engler.Hvis du åpner deg for tegn så ser du det etterhvert.Din søsters har aldri glemt deg men hvis du vil ha vissitation dreams så må du nok be om besøk g gjerne ha bilde under pute el noe som tilhører henne og be henne komme til deg.Det kan ta en del tid for deg for spørs hvor hun befinner seg nå og om hun klarer det.Ikke alle ånder klarer visst det har jeg fått med meg.Men hun sender deg nok tegn uansett.Jeg fikk klemmer av personen jeg er glad i.Kom og besøkte meg og fortalte meg hvordan jeg skal takle dette og når jeg våkna så holdt jeg rundt meg selv som at jeg akkurat fikk klem.Vi klemte og klemte og jeg sa du fant meg.Du fant meg jeg var så glad.Jeg var på reise med personen jeg følte aldri noe drøm i det hele tatt.Kan du tenke deg sjokket drømmer det ringer på døra jeg går og åpner døra og der står personen jeg bare hva gjør du her og vi klemte og jeg spurte hvordan jeg skal overleve dette.Vi var på en reise sammen.Vissitation dreams er så intense og mektige du er sammen med personen på reise og tilbringer tid sammen.Jeg håper du starter å oppleve dette med søstera di.
Avatar

Re: Himmelens vei

feb 23 2021 - 13:22
Har hatt en del bøker og ting liggende etter henne. Faktisk noe om engler og sånt også. Hun likte sånt. Mamma rammet inn et par spesielle bilder av henne og gav oss. Føles som at hun har etterlatt noe i meg i alle fall.

Interessant tanke at vi besøker dem når vi sover. Må si at mine drømmer er stort sett mareritt, eller forglemmelige. Noen tanker om hvorfor det er vanskelig for dem å besøke oss?
Avatar

Hei

feb 23 2021 - 15:49
Fordi vi også må være mottagelige til tegn de sender oss og klare å se de tegnene.Du kan jo prøve ved å ha en av bokene under puta og regne med at det kan ta lang tid.Søstera di som var så glad i engler er ihvertfall slik at hun ville sendt tegn til dere.Det er hodt mulig at du ikke husker de gode drømmene men kun marreritt men vi reiser jo til andre verdener når vi drømmer men åpner oss også da at de kan besøke oss fordi vi er ett helt annet sted når vi sover og er lettere mottagelige.Jeg vet ikke hvor lang tid det er siden dette med søstera di.Jeg så en video en kvinne som mistet sønn og han het Matthew og hun får ofte tegn fra han.Den ene gangen holdt hun på å kjøre av veien ett sted og ba han om tegn hvis han hører og når hun kjørte seg bort stoppet hun rett ved ett skilt og der stod på skiltet St Matthew og hun ble jo satt ut.Rett foran henne.Hun hadde en kjæreste hun skulle gifte seg meg og sa Matthew jeg trenger tegn fra deg om at du syns dette er greit.Så var hun på reise med kjæresten de planla bryllupet og hun ville på stranda tidlig.De dro veldig tidlig på stranda det var kun de to og en mann.Mannen kom bort til henne og så henne rett i øynene og han sa han og kona drev en sånn bryllupsbutikk han vet ikke hvorfor men han følte han måtte gi henne denne blomsten den var laget av skjell.Hun syns jo det var spesielt mannen var fremmed hvordan skulle han vite hun skulle gifte seg.Så han pratet litt til og sa Jeg heter Matthew denne mannen kom med gave.Året før var hun hos medium som sa da at sønnen hennes Matthew kommer til å sende henne en bryllupsgave om halvt år og akkurat da skjedde dette med blomsten.Han sa aldri til medium hva gaven blir bare at hun får den.Medium sa at de bruker også på en måte andre mennesker ved å sende dem vår vei.La oss si da at søstera di prøvde å sende deg tegn gjenn9m at du så engler på forskjellige måter men at du aldri tenkte over det for du var ikke åpen for det da da kommer det ikke gjennom.Det jeg opplevde med vissitation dream jeg visste 100 prosent jeg hadde besøk når jeg våkna var armene mine strukket ut som rett etter at noen gir deg klem.Hele drømmen det var utrolig å oppleve dette og jeg fikk råd hvordan takle dette selv om jeg ikke klarer det på måten personen sa det.Det var jo kloke ord.Det er forskjell mellom disse drømmene og sorg drømmer.Sorg drømmer er triste og man skal bearbeide de er mest triste og de er i bruddstykker kaotiske helt annerledes.Disse drømmene er mer glade drømmer de kommer som frisk versjon og de kommer med budskap.De er korte intense og de kommer med budskap for de er klare og tydelige og man spør seg ikke om dette var vissitation dream man vet det var vissitation dream.Jeg ble jo først sjokkert når jeg åpna døra og personen stod der og jeg bare hva gjør du her og hvordan skal jeg takle dette.Jeg bare du fant meg.Du fant meg jeg ble så glad og klemte og sa når du fant meg nå så må du gjøre det igjen.Kom og besøk meg igjen.Jeg var rett og slett på reise med personen og det var så mektig at armene mine var oppe når jeg våknet etter drømmen.Helt klart noen ville blitt skremt av slike ting og noen mennesker blir jo redde men jeg vil ha besøk hele tiden.Jeg vil bare ha besøk fir jeg føler jeg tilbringer tid med personen.
Avatar

Re: Himmelens vei

feb 25 2021 - 09:29
Egentlig er det ett fett for meg om det er personen selv, eller sendebud og tegn på vegne av personen. For meg er det helt utrolig om det er sant uansett. Jeg liker alle disse eksemplene med Matthew og deg selv, fordi det er litt åpent. At du ikke blir skremt uansett er kult. Det er oppløftende for meg om det skulle finnes en åndeverden, selv om den ikke utelukkende inneholder fine vesener.
Avatar

Hei

feb 25 2021 - 22:30
Jeg blir ikke skremt.Jeg vil ha personen på besøk her hver dag altså på besøk.Jeg ble olutselig tatt ved og jeg tenkte er det akkurat noen som har rørt ved meg.Så tenkte jeg ja ja jeg innbiller meg ting.Plutselig noen dager etterpå det skjer igjen og det skjer jo fort.Jeg sa til personen gi meg litt andre tegn slik at jeg vet dette er deg og ikke andre krefter.Jeg vil ha besøk hver dag.Jeg føler jeg tilbringer tid med personen.
Avatar

Re: Himmelens vei

mars 3 2021 - 21:00
Ser episoden om gjenferd nå. Litt skremmende. Ganske spes å se konkrete svar på kameraet... Det er interessant at psykologiens "far" var opptatt av det paranormale.
Avatar

Hei

mars 4 2021 - 11:51
Ja mange greske filosofer var jo opptat av sjel og faktisk mer reinkarnasjon.De pratet mye om sjel.Lånte 2 bøker nå den ene heter Den dagen jeg døde og den andre Livet etter døden.Blir interresant.
Til forsiden