Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Himmelens vei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Himmelens vei

feb 4 2021 - 18:34
I sorgen og savnet
I lengselen og tristhet
I smerte og tomhet
Der rundt er jeg

i Mørket går jeg
Blant trærne i vinteren
Setter jeg meg og ser på himmelen
Hvor er du? Hvor er du nå?

Tårene renner
Og tenker den usynlige min kjære
Sitter ved siden av meg
I det tankene vandrer.

Savnet er enormt
Bare himmel vet hvor din sjel er
Og sitter du ved siden av
Livet er ikke til å holde ut etter alt

Jeg vet du er rundt meg
Selv om jeg ikke ser deg
Så går jeg turene våre
Mens savnet trykker på.

LIvet er som dråper av gift
livet er til å drukne i dypet
Livet er urettferdig
Mine vandrende tanker ser på himmel.

Avatar

Hei

feb 4 2021 - 21:25
Man vil jo ha bevis og jeg må innrømme jeg er blitt mye mer spirituell.Jeg ser ofte på himmelen og lurer.Hvor er sjelen nå.Du må ha hatt det og sikkert fortsatt har det tøft det med søsteren din.Det man stiller seg er jo hvor er de.Det var koselig det du skrev at du ble rørt.Sorgen tar alle krefter men savnet tar aldri slutt.Så fint du er på episode 2.Serien er veldig god og da tenker man virkelig hvor mye vi ikke vet at det er så stort at det ikke er mulig for oss å forstå.
Avatar

Hei tardetsommanhardet

feb 5 2021 - 10:52
Jeg skjønner du tenkte det samme.Det spørsmålet hvor er de nå.Hvor er de
Avatar

Hei

feb 5 2021 - 15:52
Det er så mye vi ikke vet.er jo mulig du blir påvirket av henne selv nå på uforklarlige måter.Som du så i serien man må være åpen for tegn for å se hva de sender oss.Se hele bilde.
Avatar

Hei tardetsommanhardet

feb 5 2021 - 16:16
Noen ganger kan ting som mange tenker som tilfeldigheter ikke være tilfeldigheter i det hele tatt.Men tegn til ose.Stol på det du og hold det nært hjerte ditt for det er mye mellom himmel og jord bi ikke vet og kanskje sender hun tegn til deg.Jeg drømte jeg var på ett sted hvor jeg pleide å være med min nære og var en stor nydelig hund og den var full av energi og hoppet rundt meg og hoppet ut rundt og sangen everybody hearts spilte.Det var så fult av kjærlighet.Dagen etter jeg setter meg ute på benken og plutselig er samme hunden fra drømmen som løper sprudlende rundt.Altså samme type hund og den er ikke vanlig.Da kan man jo tenke mye rart er det tilfeldig el er det mening at jeg skal vite at jeg aldri er alene ved benkene.Hunden hoppet jo rundt meg ute sammen hunden som gjorde det i drømmen.Det kan være tegn til meg at jeg ikke er alene andre hadde sagt tilfeldigheter andre igjen mener tilfeldigheter ikke fins.i bunn og grunn må jeg bestemme hva jeg tenker om det her hva hadde du tenkt
Avatar

Ja

feb 5 2021 - 18:36
Ikke sant som du sa tenk hvis sangen også kom.ja da hadde jeg nok blitt sjokkert altså.Ja jeg er åpenat noe oppefra som opererer som vil jeg skal vite at min kjære er med meg.Alt kan være mulig tenker jeg.Ja jeg har mange opplevelser.du da?
Avatar

Re: Himmelens vei

feb 5 2021 - 18:42
Hva sier psykolog/helseapparat om slike opplevelser du beskriver ? Psykose ? Eller noe annet ?
Avatar

Nidelven

feb 5 2021 - 19:01
Jeg har opplevd tap.Mange mennesker opplever nærvar av mennesker de mister.Det er blitt mer og mer vanlig.Vel psykologen vet hvor åndelig jeg er blitt.Er jo grunn at jeg startet å se den serien nær døden opplevelser.Man søker etter svar etter tap.
Avatar

Re: Himmelens vei

feb 5 2021 - 19:19
Jo, forstår at du har opplevd tap av noe. Jeg har skrevet her en stund og lest/forstått at du har opplevd tap av «noe» - som flere har spurt om hva er. (Jeg har 4 stk på ett år her også forøvrig). Men tap var ikke det jeg lurte på. Ei heller trenger du å «forsvare» hvorfor du er åndelig, det er det ingen tvil om at du er. Og, det har vært en tendens til at du føler deg angrepet her. Uten at det er intensjonen til de som undres. Herunder meg. Det oppleves som vanskelig å spørre om noe, da det fort blir tolket som angrep.

Uansett, ikke sikkert helsevesenet tenker at åndelighet++ er noe de tolker som en bedring i din situasjon. Jeg spør altså om helsevesenet har undret seg over gradvis endring.

Sier psykologen noe om endringen, dvs at du har blitt mer åndelig ? Det er jo ikke gitt at psykolog/helsevesen vil tenke at det er en retning de anser for å være rasjonelt/bra.
Avatar

Huff

feb 5 2021 - 21:34
Tardetsommanhardet oi så rart men hun kom vel på besøk før det skjedde i drømmene dine.Syns det er spesielt det da.Nidelven psykologen min hjelper meg med sorg selvfølgelig men alle psykologer vet jo at de fleste som opplever dette søker jo etter svar hvor er personen nå.Psykologen min har hørt på visjonsdrømmene mine men fortell meg en ting hvordan kan psykologen si til meg nei du har ikke besøk fra sjelen til personen det er kun sorg ingenting annet ingenting.Selvfølgelig kan ikke psykilogen vite det ingen vet i verden.Det er mye mellom himmel og jord.
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 5 2021 - 21:42
forresten hvilken episode er du på nå i nærdøden opplevelser.Jeg syns fortsatt den første episoden er best.

Nidelven det fins mange måter å sorge på og folk er forskjellige.Fins mange måter.Psykolgen min har full forståelse for det jeg går gjennom og skjønner veldig godt at slike spørsmål og tanker kommer.
Avatar

Hei

feb 5 2021 - 22:22
Enig i mye av det du sier.Tenk hvis det skulle bevises at vi har en bevissthet utenfor hjernen at alt ikke er i hjernen og at denne bevisstheten fortsetter å leve videre tenk hele lege vitenskapen hadde endret seg.Alt hadde forandret seg da.Jeg tror virkelig på det.Når det gjelder medium jeg tror på medium men man må finne de riktige.De som kan dette og ikke de fake for som du også sier er jo det lett å bli skeptisk men at det fins folk som er gode medium tror jeg på.men det fins de som utnytter folk også.
Avatar

pssssst

feb 6 2021 - 02:49
det ER mye
mellom himmel og jord
ta tidenes vitenskapsmann
albert einstein sa bla:
SAMMENTREFF
ER BARE GUDS MÅTE
Å GJØRE SEG USYNLIG PÅ
altså der FINNES gud/høyere makter
og den/de bruker av sine MEKTIGE krefter
her i denne verden/på denne jorden <3
Avatar

Hei

feb 6 2021 - 12:42
Tenk hvor intelligent Albert Einstein var.Tardetsommanhardet om man så hadde funnet de bevisene hadde fortsatt leger og ateister funnet på ett eller annet som skal motbevise det er typisk.Nå kom det frem banebrytende nyheter hørselen går sist wow mens folk med nærdøden opplevelser har sagt dette hele tiden men man hørte ikke på dem.Ateister er verst som har ingen respekt for jordkloden og hvem som har skapt alt dette her de tror vel det kom av seg selv jorda og alt som om vi er så spesielle vesener at det er kun oss her.Hvorfor skulle vi vært det.Tardetsommanhardet agnostiker er nok ikke lett å være for du er i tvil hele tida gjett om jeg også skulle ønske å vite hvor våre kjære er også.Men tror ikke det er meningen av høyere makter at vi skal vite alt tenk hvordan hadde livene våre vært hvis vi visste alt som ventet oss.

Alien kommer med fornuftige sitater as always.Bra Alien stå på.
Avatar

Hei

feb 7 2021 - 14:16
De med nær døden opplevelser fortalte til tross for at hjernen og hjerte ikke fungerte de hørte alt rundt seg.Alt var så sterkt hørselen dems ble sterkere altså alt.De kunne høre alt som ble sagt rundt dem selv når de var på operasjonsbordet og det ikke skulle være medisinsk mulig for dem å høre hva legene sa gjorde de det og fortalte alt detaljert hva hvilken lege sa.I fjor kom artikkel banebrytende nyheter hørselen går sist.De hadde forsket på folk som var friske og de som var i siste fase og det var ingen forskjell.Kunne høre like godt og da sa de folk kunne si ting man har på hjerte for de hører selv om de er i siste fase.Skjønner du hva jeg mener nå.Dette er jo egentlig ikke nytt men slik fungerer det med vitenskapen de er sjelden åpne for andre ting og prøver å finne forklaringer hvor vitenskap ikke strekker til for det er mye mellom himmel og jord. Jeg tror noen skrev el jeg hørte noe sted Hvis det fins andre utenom oss mennesker er det skremmende men hvis det ikke fins noe er det like skremmende.Selvfølgelig vi er ikke så spesielle skapninger at det er kun oss på jordkloden.Reinkarnasjon gir mening men skremmende for da tenker man havner man i samme familie da.For i bunn og grunn i reinkarnasjon har vi levd før dermed har vi også dødd før også glemmer man forrige livet blir jo utvisket men mange av valgene har vi allerede tatt før vi ble født.mange mener vi havner i samme familie men under andre omstendigheter.Det mente en av greske filosofer.Når man tenker på alt dette hvor mye har vi egentlig å si.Jeg tror det allerede er bestemt hvor lenge vi skal leve.At dagen er og år markert hvor lenge menneske lever.Du er ihvertfall ikke alene i universet selv om du selv føler det slik.En ting som er trøstende er det kan hende din søster henter deg.Mange opplever at deres kjære henter dem og kommer til dem før det skjer.Hvis du ser i den serien nå er du på episode 2.men en av de andre.For å være helt ærlig så jeg ikke på reknkarnasjon jeg ville ikke bli skuffet for man er noen steder uenig om samme familie.
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 7 2021 - 15:01
Du føler deg alene i universet men du er jo ikke alene sånn som du var med søstera di slik er jeg nå.Vil ha svar og bevis hvor personen er men tror ikke det er meningen vi skal vite alt før vi er der selv.Religioner for eks liker ikke medium da de mener de har egentlig kontakt med onde krefter som utgir seg som ens kjære.Så jeg er ikke oppi religion.I gamle tida gledet folk seg til å dø for da gikk de videre de anså ikke det som døden er endelig.De forberedte seg veien videre hvor de skal leve og de holdt fester og ble forberedt men så kom religion og ateister og alt mulig og da kom vitenskapen det som ikke kan forklares kan ikke finnes.Så kommer de med nær døden opplevelser som var klinisk døde de kom og fortalte men da igjen skal det forklares slik el slik.Som jeg skrev til deg det jeg tror er at vår bevvisthet som ikke er i hjernen den fortsetter å leve videre når kroppen ikke gjør det og hva som skjer videre vet jeg ikke.Vi har kropp til lån rett og slett her på jorden.Kroppen låner vi mens vi er åndelige vesener som drar videre.Avatar

Tardetsommanhardet

feb 8 2021 - 12:54
Det jeg tenker på er hva gjør de nå.Hva gjør personen jeg er glad i der nå el hva gjør søsteren din nå.Jeg skjønner man er jo ånd alle blir jo det.Bevisstheten fortsetter det er jo ikke noe materialistisk verden der.Men jeg tenker er de sammen med de andre åndelige fra familie de som er død før dem.Kjenner de dem igjen.Ifølge de i programmet som ser dem rett før de dør så blir de jo hentet av dem.Jeg er 100 prosent sikkert noen henter dem at de ser på noen men hvem og hva er jo umulig å si samtidig når de fleste ser sin slekt før det skjer du så jo det i programmet at de pratet om det i den ene episoden.
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 8 2021 - 16:58
De gjør jo det men som oftest klarer vi ikke å se dem forskjellige verdener men hvis du prøver å se etter og ikke avfeier ting som tilfeldigheter så følger du etter tegn.Hvis du ønsker å få besøk av søstera di i drømmer så kan du det ved å be om hun kan besøke deg i drømmer el legge under puta noe som er hennes.Dra steder som minner om henne.Jeg skal fortelle deg noe jeg sov plutselig hører jeg stemmen til personen som sier jeg skal kjøpe meg paraply og husk jeg ikke lever kjøp deg paraply.jeg undret meg hva slags beskjed er det å få så 2 timer etterpå akkurat i det jeg skal ut starter det å regne.jeg fikk frysninger og det var stemmen til personen som prata som om personen er hjemme hos meg.hvis ikke det der er bevis så vet ikke jeg altså
Avatar

Og

feb 8 2021 - 17:00
Når personen sa dette ringte personen meg på telefon i drømmen så vi prata på telefonen og jeg ble glad å skal vi ha kontakt slik jeg ble glad.da sa personen ja det kan vi.kjøp deg paraply tenk deg så skal jeg ut etterpå og det starter å regne.
Avatar

Hei

feb 8 2021 - 21:16
Det gjorde jeg nok ikke som er typisk meg at jeg ikke hørte på.Bare gå på afterdeath communication Facebook side har de på engelsk.Du blir nok mye overbevist der altså.Jeg mener det seriøst du kan starte etterhvert å få vissitation av søstera di.
Avatar

altså

feb 10 2021 - 00:29
mye bra bla mrsfreak og tardetsomanhardet
jeg husker ikke hvem men en sa en gang:
EN TRO UTEN TVIL ER EN DØD TRO!
for nettopp: vi skal være søkende
hvorfor sa folk spm feks Sokrates
av sin samtid regnet som den klokeste:
DET ENESTE JEG VET ER AT JEG INGENTING VET!
for dess mer viten dess flere spørsmål
ja for gjennom hele menneskehetens historie
har vi jo VISST: det er NOE der oppe - men: HVA?????
Avatar

Hei

feb 10 2021 - 16:59
Du vet mange tror at de valgene vi tar i dag har vi tatt allerede.At vi har skrevet under på hvor lenge vi skal være på jorda også blir vi født og husker ikke lenger hva som ble skrevet før vi ble født.Med andre ord vi har levd før og dødd før.Altså sjelevandring at sjelen skal bli bedre og bedre.Hva er vitsen med livet da hvis alle valg vi tar uansett fører oss dit vi skulle når vi allerede bestemte før hvordan alt skal ende.Så får vi nytt liv og skal lære av gamle feil.Mange mener sjelen er rundt samme omkrets i nærheten av hverandre så du kommer til å kjenne igjen dine nære men det blir under andre omgivelser og kanskje ikke samme land heller.Små barn kan huske bedre forrige liv.Har du sett episoden reinkarnasjon da
Avatar

Hei

feb 10 2021 - 22:45
Det hadde også gitt mening hvorfor noen lever kortere mens andre lengre.Jeg er ganske sikker på at det er bestemt når alle skal dø.At det er bestemt hvor lenge vi er her akkurat det er jeg så sikker på.Ta ett eks En person la oss si 30 år bestemte å leve på jorda til 30 før personen blir født.Så blir personen født det andre er uthvisket personen lever livet sitt.Plutselig når det nærmer seg 30 blir personen syk og tar selvmord 30 år gammel og mange rundt blir jo sint og alt mulig.Men den samme 30 åringen kunne havnet i bilulykke og dødd.Kunne fått hjerteinfarkt og dødd kunne på mange forskjellige måter dødd men det bare skjer ved selvmord fordi meningen før fødselen ble at personen kun skulle bli 30.Betyr jo ikke at personen fordi ble 30 år i dette livet kan jo bli gammel i neste el levd lengre i livet før igjen.Vi vet bare ikke hvordan alt dette fungerer og hvordan ting blir og hvor mye våre kjære husker av oss.Jeg tenker kjærlighet er evig energi dør aldri.Uansett hva noe med oss må de huske.
Avatar

hmmmmm

feb 10 2021 - 23:39
gjenfødelse forklarer jo evt også
hvorfor enkelte under hypnose
snakker flytende fremmede språk
kan detaljer flere hundre år tilbake
detaljer de umulig kunne vite
med mindre de fysisk var der
men så: er det en evig sirkel
eller er vi liksom "utlærte"
etter en stund i sirkel da
det er så mye spennende dere ;)
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 11 2021 - 18:50
Når ting er bestemt før vi blir født hva er poenget med livet.Livet er meningsløst egentlig uansett hvilken vei man set.Man er med folk man er glad i obs plutselig er de borte og man vet ikke hvor de er.Zman vet de er oppe ett sted men ikke hvordan ting fungerer.der og jeg vil jo tro at sjelene våre blir dratt mot hverandre en dag uansett.Hvis du har sett alle episodene i serien ser du ene at det er familie medlemmer som henter.

Alien du kommer med gode sitater og det er interresant det du nevner med at de starter å prate ett annet språk.Alien det er nok en sirkel og slik jeg har skjønt havner man alltid rundt samme sjeler i alle liv.Men under forskjellige omstendigheter.så tenk i ett liv kan du ha ett behagelig og godt liv så kan neste livet bli helt forferdelig. Jorda er helvete.Vi er faktisk i helvete nå.
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 11 2021 - 21:52
Jeg har tenkt på en ting hva med mordere.Bestemte de seg for det før en ble født.Akkurat dette har jeg ikke så mye forklaring på.Men men onde krefter må også være på jorda.Jeg må fortelle deg en ting personen jeg er glad i sa til meg ni ni og det var telepatisk at jeg visste det dreide seg om tennene mine.jeg visste personen jeg mistet pratet om tennene mine.Jeg dro ikke til tannlege med en gang men dro til tannpleier og tannpleier mente det ikke var noe galt og jeg gikk rundt og undret meg for jeg var 100 prosent sikker at personen jeg mistet pratet til meg om tenner.Gjett hva jeg har kjempe stor tannbettenelse.Den er kjempe vond.Man kan virkelig undre sier jeg altså.
Avatar

jaaaaa

feb 12 2021 - 16:55
demoner
er en del
av det hele
jeg forsker
på dem jeg
de skjuler seg
bla i tall da
om du får
en etter deg
ligger du tynt an.....
Avatar

Hei

feb 12 2021 - 20:09
Alien da kommer du til å forske så lenge du lever.Tror nok ikke det er meningen vi skal vite alt og finne ut av alt på jorda.
Avatar

Hei

feb 13 2021 - 13:31
Jeg skjønte jo selvsagt ikke det med 9 men hørte jo prat om at det var noe med tenner telepatisk men jeg hadde jo ikke vondt i tenner da men fortsatt når jeg dro senere til tannpleier og tannpleier sa virker ikke som om det er hull fortsatt var jeg så sikker på det med tenna også fikk jeg vite dette huff.Det er drittvondt men de putta medisin inni.må vente en stund nå til de blir ferdige.Ja du er inne på noe interrresant onde krefter utenfor mennesker men da har mennesker ingen ansvar på en måte el jo derfor fins jo karma.Kan hende de mordere er mer mottakelige for ondskap mens vi andre hører på snille krefter.
Avatar

yes

feb 14 2021 - 03:20
demoner/onde krefter
eksisterer absolutt!
de har vært rundt oss
siden tidenes morgen
de kan jo bare ikke
bebreides sånn egentlig
de er rett og slett skapt slik
det er deres kall på en måte
ja deres plass i universet
så må vi kjempe mot dem da!!!!!
Avatar

Hei

feb 14 2021 - 19:51
Det er sant at vi alke har ondskap i oss.Det er så mye i dette som forvirrer Tardetsommanhardet.Det er mange retninger å gå.Jeg liker for eks ikke at religioner fraråder å dra til medium.Man blir usikker på ting.Du vet i religioner mener man at medium driver med svart magi altså at de har kontakt med mørke krefter og ikke ens kjære for i religion så sover de som ikke lever fram til dommedagen.Jeg tror at de på en måte kan ha kontakt med oss men at det er vanskelig for forskjellige verdener derfor får vi signaler noe som gjør at vi skjønner det er dem.Hvis vi er åpne for tegn da kommer det lettere gjennom enn hvis vi har stengte kanaler.Derfor må jeg være åpen for ting for tenk hvis personen sender meg tegn hele tida også kommer det ikke gjennom.Det å oppleve vissitation dreams var stort og spesielt for meg.
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 15 2021 - 13:16
Prøv å være åpen du også etterhvert også kommer vissitation dreams fra søstera di.Hvis du åpner deg for det el du kan be henne besøke deg så kommer du etterhvert å få besøk av henne.
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 16 2021 - 23:27
Dette et litt avsporing fra tema men har du lagt merke til at noen mennesker spør om råd og skriver som om de vil ha svar men de svarer til slutt ingen.Jeg finner det såpass irriterende at jeg har nærmest ikke lyst å svare.Skjønner du hva jeg mener.Her bruker folk tid og svarer og personen ser ikke ut til å bry seg hvorfor i all verden stiller man spørsmål da.Det er så irriterende.Har du blitt irritert noen ganger over dette.Man trenger jo ikke alltid være enig i alt man kan helt fint være uenig men man må ha såpass respekt for andre til å svare hvis folk skriver,Ikke sikkert personer er alltid enig i de rådene de får men det er helt greit det og.Irriterer slikt deg folk som oppfører seg slik
Avatar

Tardetsommanhardet

feb 19 2021 - 14:32
Det er nettopp det jeg mener.Noen ganger syns jeg det er frekt faktisk.Og jeg har tenkt faktisk om jeg gidder å bruke tida mi på å svare nye innlegg hvis det er sl8k.Vet du hva jeg hadde vissitation dream og jeg ble så glad.Det ringer på døra jeg går og åpner og der står personen rett foran meg og jeg bàre hva gjør du her personen virket ikke akkurat til å like det spørsmålet men startet å gi meg råd hvordan jeg skal overleve dette her.Jeg ble glad du fant meg.Du fant meg.Vi ga klem til hverandre og jeg sa du må finne meg igjen og komme igjen og jeg våknet av å holde meg som noen ga meg klem.Dette var så intenst sp virkelig helt utrolige opplevelser.Helt ærlig når jeg våkna jeg ante ikke at det var en drøm engang,Altså jeg fikk råd hvordan klare dette.Dette er ikke vanlige drømmer De er ikke sorge drømmer.Dette er typiske vissitation dreams med korte beskjeder ingen tristhet,personen man drømmer er frisk som før.Tenk det sjokket jeg fikk når personen ringte på døra og jeg åpnet og ser på personen.Dette er slike drømmer man spør ikke om dette er vissitation dreams man vet det og trenger ikke spørre seg.å det var godt med klemmer.
Avatar

altså

feb 20 2021 - 02:00
min høyt elskede mor gikk bort 20.okt i 2015
en dag jeg og en venninne skulle besøke gravstedet
sier min venninne plutselig:
hei du! jeg må fortelle deg noe:
livet âr en gamp och jag kann inte rida!
jeg fikk frysninger nedover ryggen
det var min mors favorittsitat det
men min venninne hadde aldri
under noen omstendigheter(!)
hørt det før - hun bare fikk
en følelse av å måtte fortelle meg det.....
Avatar

altså 2

feb 20 2021 - 02:14
det var morgen - jeg hadde vært oppe litt
men sovnet litt på sofa igjen da
i det jeg våknet etterhvert
stirret jeg rett på en pyntefigur
som jeg aldri hadde merket meg med før
en vakker "gammeldags" engel
vel utgangsdøren var låst
så hvor i huleste kom den fra?
hvem hadde satt den der?
vel jeg for min del er overbevist om
at det var min høyt elskede savnede mor.....
Avatar

Hei

feb 22 2021 - 21:48
Alien det var sterke opplevelser du hadde.Det er nok din mor som passer på. Tardetsommanhardet jo mer jeg har satt meg oppi i å forstå alt dette jo mer opplevelser har jeg.Vi besøker nok den andre verdenen hver gang vi sover og de kommer til oss.Vi reiser på en måte.Jeg drømte å ha hatt mye sàmtaler med engler.Hvis du åpner deg for tegn så ser du det etterhvert.Din søsters har aldri glemt deg men hvis du vil ha vissitation dreams så må du nok be om besøk g gjerne ha bilde under pute el noe som tilhører henne og be henne komme til deg.Det kan ta en del tid for deg for spørs hvor hun befinner seg nå og om hun klarer det.Ikke alle ånder klarer visst det har jeg fått med meg.Men hun sender deg nok tegn uansett.Jeg fikk klemmer av personen jeg er glad i.Kom og besøkte meg og fortalte meg hvordan jeg skal takle dette og når jeg våkna så holdt jeg rundt meg selv som at jeg akkurat fikk klem.Vi klemte og klemte og jeg sa du fant meg.Du fant meg jeg var så glad.Jeg var på reise med personen jeg følte aldri noe drøm i det hele tatt.Kan du tenke deg sjokket drømmer det ringer på døra jeg går og åpner døra og der står personen jeg bare hva gjør du her og vi klemte og jeg spurte hvordan jeg skal overleve dette.Vi var på en reise sammen.Vissitation dreams er så intense og mektige du er sammen med personen på reise og tilbringer tid sammen.Jeg håper du starter å oppleve dette med søstera di.
Avatar

Hei

feb 23 2021 - 15:49
Fordi vi også må være mottagelige til tegn de sender oss og klare å se de tegnene.Du kan jo prøve ved å ha en av bokene under puta og regne med at det kan ta lang tid.Søstera di som var så glad i engler er ihvertfall slik at hun ville sendt tegn til dere.Det er hodt mulig at du ikke husker de gode drømmene men kun marreritt men vi reiser jo til andre verdener når vi drømmer men åpner oss også da at de kan besøke oss fordi vi er ett helt annet sted når vi sover og er lettere mottagelige.Jeg vet ikke hvor lang tid det er siden dette med søstera di.Jeg så en video en kvinne som mistet sønn og han het Matthew og hun får ofte tegn fra han.Den ene gangen holdt hun på å kjøre av veien ett sted og ba han om tegn hvis han hører og når hun kjørte seg bort stoppet hun rett ved ett skilt og der stod på skiltet St Matthew og hun ble jo satt ut.Rett foran henne.Hun hadde en kjæreste hun skulle gifte seg meg og sa Matthew jeg trenger tegn fra deg om at du syns dette er greit.Så var hun på reise med kjæresten de planla bryllupet og hun ville på stranda tidlig.De dro veldig tidlig på stranda det var kun de to og en mann.Mannen kom bort til henne og så henne rett i øynene og han sa han og kona drev en sånn bryllupsbutikk han vet ikke hvorfor men han følte han måtte gi henne denne blomsten den var laget av skjell.Hun syns jo det var spesielt mannen var fremmed hvordan skulle han vite hun skulle gifte seg.Så han pratet litt til og sa Jeg heter Matthew denne mannen kom med gave.Året før var hun hos medium som sa da at sønnen hennes Matthew kommer til å sende henne en bryllupsgave om halvt år og akkurat da skjedde dette med blomsten.Han sa aldri til medium hva gaven blir bare at hun får den.Medium sa at de bruker også på en måte andre mennesker ved å sende dem vår vei.La oss si da at søstera di prøvde å sende deg tegn gjenn9m at du så engler på forskjellige måter men at du aldri tenkte over det for du var ikke åpen for det da da kommer det ikke gjennom.Det jeg opplevde med vissitation dream jeg visste 100 prosent jeg hadde besøk når jeg våkna var armene mine strukket ut som rett etter at noen gir deg klem.Hele drømmen det var utrolig å oppleve dette og jeg fikk råd hvordan takle dette selv om jeg ikke klarer det på måten personen sa det.Det var jo kloke ord.Det er forskjell mellom disse drømmene og sorg drømmer.Sorg drømmer er triste og man skal bearbeide de er mest triste og de er i bruddstykker kaotiske helt annerledes.Disse drømmene er mer glade drømmer de kommer som frisk versjon og de kommer med budskap.De er korte intense og de kommer med budskap for de er klare og tydelige og man spør seg ikke om dette var vissitation dream man vet det var vissitation dream.Jeg ble jo først sjokkert når jeg åpna døra og personen stod der og jeg bare hva gjør du her og hvordan skal jeg takle dette.Jeg bare du fant meg.Du fant meg jeg ble så glad og klemte og sa når du fant meg nå så må du gjøre det igjen.Kom og besøk meg igjen.Jeg var rett og slett på reise med personen og det var så mektig at armene mine var oppe når jeg våknet etter drømmen.Helt klart noen ville blitt skremt av slike ting og noen mennesker blir jo redde men jeg vil ha besøk hele tiden.Jeg vil bare ha besøk fir jeg føler jeg tilbringer tid med personen.
Avatar

Hei

feb 25 2021 - 22:30
Jeg blir ikke skremt.Jeg vil ha personen på besøk her hver dag altså på besøk.Jeg ble olutselig tatt ved og jeg tenkte er det akkurat noen som har rørt ved meg.Så tenkte jeg ja ja jeg innbiller meg ting.Plutselig noen dager etterpå det skjer igjen og det skjer jo fort.Jeg sa til personen gi meg litt andre tegn slik at jeg vet dette er deg og ikke andre krefter.Jeg vil ha besøk hver dag.Jeg føler jeg tilbringer tid med personen.
Avatar

Hei

mars 4 2021 - 11:51
Ja mange greske filosofer var jo opptat av sjel og faktisk mer reinkarnasjon.De pratet mye om sjel.Lånte 2 bøker nå den ene heter Den dagen jeg døde og den andre Livet etter døden.Blir interresant.
Avatar

Tardetsommanhardet

mars 17 2021 - 15:22
Det har betydd mye at vi kunne ha slike diskusjoner her.Du jeg Alien og tristtrist.Det å kunne diskutere sammen om selve livet og livet som kommer etterpå.Som vår kjære Sokrates sa det eneste jeg vet er at jeg ingenting vet.
Avatar

oh yeah

mars 18 2021 - 03:14
dette er så spennende asså
det finnes så jævla myyyyye
mellom himmel og jord da
hvordan går det an å ikke se det
glad når mrsfreak deler med oss
jeg tror ingen har 100 % svaret
til det er det for stort / for komplisert
vi har rett og slett ikke kapasitet
men gud jeg elsker å spekulere
og selve svaret får vi nok en dag ;)
Avatar

og

mars 18 2021 - 03:18
må bare dele
noen ord fra einstein
vitenskapsmannen
over dem alle:
SAMMENTREFF ER BARE
GUDS MÅTE Å GJØRE
SEG USYNLIG PÅ
jeg synes det
er sterke ord
fra han liksom!!!!!
Avatar

Ja

mars 18 2021 - 04:52
Jeg syns også det å kunne diskutere og prate om livet etter døden er interresant.Menneskeheten har gjort det siden eksistens.Det sitatet var bra Alien du kommer alltid med gode sitater.Det er nettopp det ingen vet noe 100 prosent.Her på tråden kan vi diskutere om vår eksistens om filosofi.
Avatar

Hei

mars 18 2021 - 08:03
Det har jeg tenkt mye på faktisk dette her med at ting ikke er tifledige at alle mennesker man møter er en eller annen grunn til at man møter.Du sa at du har følt deg mer som søstera og det er ikke rart hun er en del av deg som fingeravtrykk.Sjelen hennes er jo rundt deg til en dag så kommer dere til å møtes hvordan alt blir vet jo ingen av oss.Ja Alien burde jo ha en liten egen bok med gullkorn fra kjente filosofer.
Avatar

Altså

mars 18 2021 - 12:05
Det åndelige er jo også en del av oss mennesker enten man bryr seg om det el ikke har vi alle sjel.Det er for ubehagelig for mennesker å tenke på livet etter tror det er der det ligger før man er der selv.Ja sant som du sier om medisiner antidepressiva fjerner jo ikke alt.Angstdempende medisiner jeg får hjelper jo der og da og de er livsreddende og der og da når jeg må ha de men det er jo ikke nok å bare ha piller.Det er den blandinga av flere ting man trenger.
Avatar

Hei

mars 18 2021 - 17:08
Helt enig med deg der jeg har ofte tenkt at angst og depresjon er mye mer fysisk betinget enn det man ønsker å tro så der er jeg helt enig med deg der.Ta ett eks hvor mye man kan bare sove når man er deprimert i timer og time4 og timer.Sier mye hvor mye det tar på energi mangel oh hvor sliten man er.Angst er jo så mye fysisk som det er mulig å bli.Alt henger jo sammen det fysiske og det psykiske sammen.Har jo vært ganger hvor jeg har tenkt at angst burde være under fysiske diagnoser det er helt utrolig hvordan angst kan ødelegge en.Jeg skjønner ikke alltid at man skal drive og bryte tanke mønstre når man er deprimert mister man evnen til å glede seg man gleder seg ikke til noe kroppen orker ingenting hvor mye sier man til pasienter med fysisk sykdom at man skal bryte tankemønster.Jeg mener at mye er fysisk her og tenk sjenerelt at disse sykdommene hvor mye de påvirker immunforsvar.
Avatar

Altså

mars 18 2021 - 17:47
Jeg tenkte husker du første episoden av livet etter døden når det ble nevnt om bevvisthet som går gjennom hjernen og ikke i hjernen at det blir produsert.Tenk hvor mye vi ikke vet da.han legen som pratet om dette husker du og hun legen som overlevde nær døden.Husker du hun ble fortalt at sønnen hennes ikke blir gammel og det skjønte jeg ikke helt vitsen med når hun overlevde noe som hun i utgangspunktet aldri burde kunne overleve og det vesenet fortalte henne hun ble jo pinet i flere år gikk og bærte på dette at hun ble fortalt mens hun var ett annet sted enn vår jord at hennes sønn kom til å dø jeg syns det var så trist for hun gikk med det alene og bærte på den hemmeligheten.Hun kunne jo aldri endret på noe uansett her syns det var unødvendig og når hun til slutt fortalte han og han døde jo og nå må hun resten av livet gå slik.men du hørte hva hun sà Hun har hatt nærdøden opplevelse som gjorde at hennes syn på vitenskap endret alt når hun som lege overlevde det hun aldri burde kunnet overleve og det har lagt stor spor på livet hennes når hun så vitenskap ikke strakk til.Nærdøden fikk henne til å forstå sønnen hennes er ett sted der ute men det hjalp ikke henne mot sorg sa hun da.Husker du denne det var første episode.
Til forsiden