Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Herpes - Hvordan håndterer jeg dette?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Herpes - Hvordan håndterer jeg dette?

jan 8 2020 - 00:12
Jeg er en jente på 23 år som ble diagnotisert med herpes genitiale i fjor sommer. Jeg sliter veldig med å akseptere at dette nå er livet mitt og blitt en del av hverdagen min. Har slitt mye psykisk i seks måneder nå over dette.. Føler at jeg får lite informasjon om hvordan jeg kan håndtere dette på best mulig måte, og føler meg ekstremt alene. Hører hele tiden at "det er vanlig", men føler ikke at dette er tilfelle, da jeg ikke har noen å snakke med som opplever det samme. Er det noen der ute som kan gi meg noen gode råd, ord og erfaringer? Går i en ond sirkel av håpløshet, ensomhet, frustrasjon og sinne. Sinna på personen som smittet meg, sinna på meg selv og sinna på situasjonen. Føler ikke at jeg noen gang kommer over dette eller at jeg noen gang kan bli den livsglade jenta jeg var før.
Avatar

Hei

jan 8 2020 - 14:07
Jeg fikk også genital herpes i fjor sommer. Usikker på om jeg har hatt viruset i mange år uten utbrudd, eller om kjæresten min har smittet meg - han har heller aldri hatt utbrudd. Har du vært hos lege og snakket om det? Jeg fikk resept på en medisin som heter Valtrex som jeg kan ta dersom et utbrudd starter, det fjerner jo ikke viruset men gjør at et utbrudd blir mildere. Jeg har kun hatt to små utbrudd. Tror det er viktig at du bestiller deg time hos legen din og forteller hvordan du har det, ikke minst for å komme videre. Selv om herpes ikke er farlig er det jo veldig vondt for deg å slite sånn. For selv om mange har det så gjør det jo ikke saken noe lettere for deg. Her er to artikler du kan lese:
https://www.lommelegen.no/seksuelt-overf%C3%B8rbare-sykdommer/herpes/artikkel/herpes-genitalis---symptomer-smittemater-diagnose-og-behandling/68928118
https://sexogsamfunn.no/sykdommer/seksuelt-overforbare-infeksjoner/herpes/#
Avatar

Re: Herpes - Hvordan håndterer jeg dette?

april 22 2021 - 09:11
Var medlem av datingsiden Lovebug.no i noen år, medlemmene har HSV2. Det hjalp veldig på selvtilliten og date noen med som hadde de samme utfordringen som meg selv.
Til forsiden