Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helt syke symptomer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helt syke symptomer

juni 28 2020 - 12:23
Vare ute med venner i natt, tvang meg selv til å dra ut. Følte meg fin før jeg dro ut, men i det jeg var ute av huset begynte alt.
Jeg var svimmel, jeg mistet fullstendig styrke og koordinasjon i armene. Slet med å løfte henda opp og ut av bukselommene. Jeg var helt svak i kroppen, følte jeg skulle falle sammen når som helst.

Jeg tvang meg gjennom det og tenkte at dette er angst, dette går over hvis du står i det. Men det gikk aldri over! Var ute i nærmere to timer og var sånn her hele tiden uten at det ble noe som helst bedre.

Jeg dro hjem og la meg rett i senga, utslitt. Da kom følelsen, koordinasjonen og styrken tilbake etterhvert.

Kan ikke skjønne at det bare er angst. Har kun fysiske symptomer, er egentlig ikke redd engang når jeg får dem. De bare kommer!

Hjelp.
Avatar

Re: Helt syke symptomer

juli 1 2020 - 10:34
Hei @Gutt 18 år!

Først så vil jeg si at det er imponerende at du klarte å gjennomføre kvelden med så sterke symptomer. Har du hatt noe lignende opplevelser tidligere? Jeg tenker at du bør oppsøke en legen for å få tatt noen tester som kan utelukke at dette ikke er noe annet enn angst.
Det skjer mye i livet til en 18-åring og det er ikke veldig uvanlig at man møter på angsten. Angsten prøver som regel å fortelle deg noen - den er ofte en pekepin på at man må evaluere livet sitt og stake ut en ny og bedre kurs. Det kan være at man er i et miljø med dårlige venner, har en jobb man mistrives i, vanskelig forhold til egen familie osv
Jeg vet ikke om du har tenkt litt på hva grunnen kan være til at du opplever uro og angst? Endringer i livet kan føre til angst, store som små. Det er også sånn at når du har blitt myndig, så forventes det mye mer av deg. Det kan være vanskelig for mange.
i tillegg til å ønske deg lykke til, så vil jeg bare si at angst er ikke farlig - det er bare veldig ubehagelig. Det som også er fint, er at man lærer seg å leve med den om den ikke blir helt borte:)
Til forsiden