Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst

nov 27 2022 - 02:58
Jeg er så redd for blodpropp. Jeg fikk plutselig vondt nederst på utsiden av låret i dag og det første jeg tenker er blodpropp. Har ikke vært hoven eller rød ellernoe men det føles liksom rart ut. Er ikke sånn ekstremt vondt heller men det er bare stramt og litt vondt og ømt. Så følte jeg at smerten bevegde seg lengre opp i låret og ned i leggen og tilbake til der jeg hadde vondt i starten. Det høres ho selvfølgelig ikke ut som blodpropp men jeg har fortsatt den frykten for at det er det :( Noe lignende har skjedd en gang før og da sa legen at det bare var muskelen. Jeg har så lyst til å få sjekka det igjen men jeg vet jo? egt at det ikke er noe. Håper jeg
Avatar

Ene angsten jeg hadde

des 31 2022 - 08:30
Dette var den verste angsten jeg har hatt - Jeg kan love deg dette Kvikklunsj at mest sannsynlig så merker du godt om du har en propp det skal vist gjøre ekstremt vondt! (Jeg gikk til legevakten alt for mange ganger i paranoia om dette og ønsker ingen det samme) Om du ikke har noe familie historie med blodpropp så hadde jeg absolutt ikke vært noe bekymret, om du har det det så skader det ikke å ta kontakt med legen bare for å roe deg ned og ta en blodprøve så må du bli ferdig med det, jeg kan også anbefale å bli henvist om du ikke går til terapi for angsten - da dette er noe som kan være fint å vinne mot og kanskje gjøre noe eksponerings terapi - dette er den beste måten for å kjempe mot angsten.

Muskler gjør mye rart, jeg anbefaler deg å trene/ gå tur, potensielt vurdere magnesium som tilskudd. Ene tingen jeg måtte gjøre i min behandling for blodpropp angst var å ta en bandasje stramt rundt låret mitt og trene med den - helt urasjonelt men det gidde meg mye angst og jeg måtte stå i det så jeg forstår deg veldig godt - om du går på noen medisiner så kan muskel smerter og kramper være en bivirkning så det er ikke uhørt at dette kan være en grunn også - jeg nevner bare dette fordi vi som har angst skal ikke se på bivirkninger så vi glemmer ofte at det kanskje kan være det også.

Jeg ønsker deg alt godt kvikklunsj1 og et veldig fint nyttår!

-Guts
Avatar

Re: Helseangst

jan 14 2023 - 01:35
Heihei! Har heldigvis klart å slå meg med ro med det nå siden jeg tydeligvis har mangel på D vitamin, som gir meg muskelsmerter! Tusen takk for svar :) Helseangst er en merkelig ting altså
Til forsiden