Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst

okt 16 2021 - 13:20
Våknet i natt til ekstrem angst. Det var en rar følelse som jeg hadde sommerfugl i magen, så gikk det over til at jeg begynte å få litt vondt i Venstre arm og i kjeven og klarte ikke å stoppe å kjevle. Jeg var sikkert på at jeg skulle få hjerteinfarkt. Så jeg dro til legevakta midt på natten og tokk EKG og den viste ingen ting. (Dette er ikke første gangen jeg har gjort dette. Hver gang jeg får en symptom med bryst, arm, kjeve osv så tror jeg at jeg kommer til å få hjerteinfarkt. Det er så slitsomt, jeg begynner å bli gal av dette.
Avatar

Re: Helseangst

okt 16 2021 - 23:38
Hei:) Jeg slet masse med helse angst, dro til legevakten et par tester, inkludert ekg, masse blod prøver osv. Det var helt forjævlig. Men jeg klarte å komme meg over det. Jeg anbefaler Ingvard Wilhelmsen sine bøker, også er et også noen videoer av han på youtube som er fantastiske.

Samt så jeg på 2 andre youtubekanaler; Vacate Fear og Trey Jones som handler om agst og taklingen av det (samt symptomer man kan få av angst. Anxiety centre sin nettsie har også listet opp nesten alle symptomer man kan få av angst, og det hjalp meg også. Jeg har hatt alt du har nevnt, veldig vanlig, hvis du har noen spørsmål er det bare å sende melding:D
Til forsiden