Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst

jan 6 2021 - 22:44
Hei. Jeg har ikke fått noen diagnose, men er helt sikker på at jeg har helseangst (selvdiagnostisering). (Også et dårlig tegn å finne sine egne diagnoser).
Spesielt nå under koronaen er den blitt ekstremt nye værre.
Jobber i helse med utsatt pasientgruppe. Har testet meg ofte og har nå ukentlig testing, så jeg er ganske safe der. Men gjennom hele koronaen har jeg vært mer eller mindre forskjøla, sykdomsfølelse, følelse av sårhet i hals, utmattet, og er livredd for å være den som drar med meg korona på jobb. Og i værstefall er årsak til dødsfall. Har feber følelse flere ganger i uka. Høyeste temp målt er 37,8. og stort sett fin hver eneste morgen. Så da kan jeg gå på jobb. Har vært hjemme grunnet mistanke symptomer x3 siden mars. (Ikke hatt så mye fravær de to årene før.) så det stresser meg veldig. Vil ikke virke hypokonder ovenfor sjefen, men vil jo ta symptomer på alvor, men siden jeg også har kroniske betente slimhinner i nese og svelg, plaget med helårs rhinitt sp kan jeg ikke ta alt alvorlig. Venter bare på om jeg får et ekstra eller et symptom som er værre enn ellers eller feber. Går med angst for å smitte på jobben hver dag.
Kan teste meg en dag, få svar neste dag og føle meg sjuk neste dag eller samme dag.
Vet ikke hva jeg vil med dette. Bare blåse ut litt til ukjente på et trygt sted? Redd mine nærmeste er lei av å høre på redselen min.
Hilsen fortvilet og engstelig.
Avatar

Trolig svært stressende

jan 6 2021 - 22:55
Aller først; takk for den viktige jobben du utfører. Svært imponerende, og jeg tror også at det kan føles enda mere «rett» nå; det å hjelpe folk.

Å være helsepersonell må være svært utfordrende mtp smitte, deg og selvsagt videre til utsatte grupper. At dette er i ferd med å bli svært slitsomt er forståelig. Dere får vel vaksiner rimelig snarlig, det kan vel dempe denne gryende helseangsten noe muligens.
Til forsiden