Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst

juli 2 2018 - 14:04
Hei, er en jente på 22 som sliter veldig med dødsangst/helseangst. Jeg går veldig ofte til lege og de finner ingenting galt. Likevel er jeg overbevist at jeg har en dødelig sykdom. Jeg tør ikke legge meg om nettene i frykt for å ikke våkne. I dag har jeg prikkete/nummen tunge og hals. Samt at hjertet har tatt mange ekstraslag. Og da sliter jeg med pusten. Lurer derfor på om noen har opplevd det samme?
Avatar

Re: Helseangst

juli 2 2018 - 15:39
Hei! Ja, dette har jeg opplevd. Min erfaring er at man kan «tenke på seg» symptomer som dette. Jeg har lagt merke til at når jeg har fokuset på et slikt symptom så opprettholdes det. Jeg har fått forklart (på en bedre måte enn det jeg klarer å forklare) at når man fokuserer på noe kroppslig så sendes det signaler fra det autonome nervesystemet til det området der man har fokus, og dermed oppstår det symptomer der.
Avatar

Re: Helseangst

juli 2 2018 - 17:10
Oj takk skal dere ha! Blir litt mer rolig når jeg får vite at det er flere som har det slikt
Til forsiden