Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst

okt 4 2017 - 15:19
Litt opp og ned med min angst, men nå skal jeg ta en undersøkelse av magen.. og da detter jeg helt i do.. hva gjør jeg? Hvordan klare og holde hode over vannet?
Avatar

Re: Helseangst

okt 7 2017 - 09:56
Undersøkelsen er i seg sel ikke skummel..er ferdig nå, men er livredd selv om...skjønner det egentlig ikke... Roet meg litt da det var ferdig, men i dag sitter jeg bare med følelsen av og være redd , uten og egentlig skjønne hvorfor..tipper jo underbevisstheten jobber da jeg må vente på resultatet av prøven...prøver pusteteknikker ol, men får det ikke til....har sobril, men har ikke lyst og bruke....
Avatar

Re: Helseangst

okt 18 2017 - 17:55
Tenk kor deilig det vert å finne ut at det ikkje feiler deg nokon ting :-) No er undersøkinga gjort :-)
Brukte også å grue meg til alle slags undersøkingar. Sjølv Ct og MR som eigentleg gjev meg null plager :-) Men det var heilt til eg forsøkte ei undersøking som eg verkeleg hadde all grunn til å grue meg til; gastroskopi. Ikkje godt, men fann ut av at brystsmerter og magesmerter skuldast refluks, så det var heilt og fullt verd det :-)

No gruar eg meg som regel litt til EKG, men utover det gruar eg meg berre til når ting skal inn i kroppsopningar ;-)
Avatar

Re: Helseangst

okt 18 2017 - 17:58
Men ja, ventinga er smertefull. Eg tok blodprøver i dag, og skal starte med selo-zok mot Ekstraslag, men får ikkje starte før eg har vore gjennom 72t holterregistrering neste veke. Og det er noko herk, for no må eg få med ekstraslaga mine ei heil veke til :-(
Men det er jo for å få med alle dei verste ekstraslaga, for å kunne hjelpe meg, så eg skal lide meg igjennom det:-)
Til forsiden