Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst. Vi fortjener en ny tråd, den andre var så lang

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst. Vi fortjener en ny tråd, den andre var så lang

des 21 2008 - 22:48
Jeg har hatt panikk for å bli alvorlig syk i mange år. Fra hjerteproblemer, til lungesykdommer, til lymfekreft og så videre. De som har det kjenner vel sikkert historien..Nå er jeg redd for å bli blind. Jeg var hos øyelege for full sjekk for et par måneder siden og har ikke tenkt på det på lenge. Har hatt vondt på den ene siden av hodet og har tenkt hjernekreft, men latt være å sjekke opp noe på nettet som jeg pleier. Det har krevd veldig mye av meg å ikke sjekke opp noen symptomer på nett, men jeg klarte det lenge og de siste dagene har vært ok. Så datt jeg over en artikkel på vg da. Det stod at man kan ha glaukom (grønn stær) selv om man ikke har høyt trykk i øyet. Jeg vet ikke om øyelegen sjekket synsnerven(jeg vet at han sjekket trykket), og fikk helt panikk. Det verste anfallet ga seg, men tankene er jo der ennå og jeg har lyst til å ringe legen i morgen tidlig.
Stakkars han jeg er gift med, ble helt fortvile på mine vegne. Han sa at jeg jo hadde sjekket øynene og var frisk. Jeg synes synd på ham. Han fortjener bedre enn dette. Uff. Aner ikke hvordan jeg skal få tankene til å gi seg heller..
Til forsiden