Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst. Stole på lege?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 21 2019 - 20:25
Når du gir råd på en sykdom du ikke kan noe om og foreslår en medisin som ikke er bra for personen er det et temmelig dårlig råd. Som jeg sa, hvis man ikke har kunnskaper er det bedre å ikke svare og heller svare på de områdene en kan noe om.
Grunnen til at jeg synes du er falsk har jeg forklart og det var noe jeg sa fra dag 1 når du byttet bruker og svarte deg selv i samme tråd. Men nå sier jeg ikke at du har kun gitt dårlige råd her heller, jeg sier bare at man ikke burde råde om ting man ikke har kunnskaper nok om. I endel tilfeller hjelper det faktisk å ha litt teori og ikke bare livserfaring å lene seg tilbake på.
Hvordan du velger å ta informasjonen jeg sier til deg er helt opp til deg & du trenger ikke bli påvirket i det hele tatt. Ditt liv, dine valg. Enten tar du det til ettertanke eller så fortsetter du som før. Men ja, saken er ferdig for meg her nå, så du får ha lykke til du også, om det kanskje ikke virker sånn for deg her nå så ønsker jeg faktisk folk det beste, men noen ganger må man også si ifra til folk. Og ja, selv om det ikke høres sånn ut så ønsker jeg faktisk at du får det bra med deg selv du også.
Avatar

Vestfold

aug 21 2019 - 22:44
Jeg ønsker å understreke det du kom med nytt brukernavn det er din egen mening som jeg ikke kjenner meg igjen i.hvorfor du er så opptatt av det skjønner ikke jeg.jeg ser ikke problem i det om folk bytter brukernavnet dems kanskje ønsker de noe nytt ønsker å endre ting.for min del kjenner jeg meg ikke igjen i bytting av noe brukernavn det er din personlige mening og hvor gammel jeg er sier 83 alt om.det er helt uvesentlig for NEG om hva du prater om noe bytting om bruker navn personlig ser ikke jeg noe galt i det fordi det kan være 100 grunner til at folk ønsker det falsk er bare en av dem.jeg ønsker også deg alt det beste i livet og lykke til videre med alt i livet.Håper også du tar noe lærdom oppi alt dette at man ikke skal dømme andre mennesker for du vet aldri hvorfor folk er som de er spesielt på nettet hvor det er lettere å skjule seg bak skjerm.alt det der andre velger jeg å ignorere både Når det gjelder dårlige råd du mener jeg gir når det gjelder hvem som svarer på rådene at folk forsvinner på grunn av sånne som meg jeg har bare valgt å ikke ta det til meg og være positiv og sette pris på de snille menneskene som jeg prater privat med og ta det positive til meg enn anklagene du kommer med.Lykke til med alt i livet og håper også du får det bedre med deg selv også så du kan gi fornuftige svar du mener jeg ikke kan så kan folk bestemme selv hva de hører på.Håper du får et bra liv.
Avatar

Re: Helseangst. Stole på lege?

aug 21 2019 - 23:20
Når jeg sier du er falsk er det fordi du lagde en ny bruker for å svare din første bruker i samme tråd for å få deg til å se bedre ut.

Om folk velger å bytte navn bryr jeg meg lite om, falske personer derimot har jeg lite til overs for.

Du har tydeligvis ikke forstått poenget mitt når man ikke burde svare andre og når man kan, det er trist du ikke kan ta det til deg for det kan faktisk skade andre, selv om det ikke er hensikten din i første rekke.

Da slipper du mer svar fra meg for du forstår ikke hva jeg jeg sier selv om jeg legger det enkelt frem.

Det er ikke noen konkurranse om å gi det beste svaret, poenget er å svare når en kan gi et godt svar som ikke er skadelig for andre.
Avatar

Hmm

aug 22 2019 - 00:44
Du har jo kommet med ganske mange anklagelser til en person du ikke kjenner en gang.Du må jo være ganske genial når du klarer det.Hva med deg selv?Har ikke du noen feil selv da?Tror du folk følger dine råd her selv om du mener selv de er riktige.Du har kalt meg ganske stygge ting og anklager meg for mye men det får være din mening.heldigvis bryr jeg meg mye mindre om slike ting enn før.jeg velger i mye større grad å ignorere slikt enn jeg pleide.jeg fant ut at ting jeg pleide å bli sint for blir baggateller etter at jeg havna med å se den alvorligste sykdommen av alle den alle er mest redd for det endrer livet for alltid.det mange med helseangst er livredd for ser jeg og når man først møter på dette hele verden blir annerledes at slike ting som det her blir baggateller.jeg har ikke annet valg enn å være positiv for det er den eneste måten å overleve noe så forferdelig så forferdelig sykdom å møte på.men det går nok bra må bare stole på leger at de vet hva de gjør.så du kan dømme meg så mye du vil kalle meg hva du vil anklage meg så mye du vil mens jeg går rundt og ber til Gud for hjelp.for det eneste som kan kurere dette er Gud og leger og behandling.for du skjønner dette er ikke en sykdom hvor man kan gjøre noe selv dette er nettopp en sykdom hvor du ikke kan gjøre noe som helst selv.nettopp derfor velger jeg å se på ting du skriver og anklager meg for som baggateller for slik ser man på verden etter ett slikt sjokk.
Avatar

hmmmmm

aug 22 2019 - 02:16
vestfold er altfor hard mot mrsfreak
flere av hans påstander
er bare latterlige
usaklige
nei fortsett mrsfreak
jeg digger ditt engasjement
du bryr deg i alle fall
du virker så ekte
og det er ofte mangelvare i dag
stå på mrsfreak!
Avatar

Hmm

aug 22 2019 - 02:22
Takk Alien det betyr mye for meg.noen mennesker har for lett til å dømme andre.dine ord betyr mye for meg.
Avatar

Alien

aug 23 2019 - 12:21
Takk for de fine tilbakemeldingene at jeg virker ekte.setter pris på det.
Til forsiden